Özel İlim’de Hedef Büyük

Özel İlim’de Hedef Büyük

 Özel İlim Eğitim Kurumları 14 Ağustos 2017 günü 8. Sınıf öğrencileri için TEOG ön hazırlık programına başladı. Türkçe, Matematik, Fen Bilgisi,...

 

Özel İlim Eğitim Kurumları 14 Ağustos 2017 günü 8. Sınıf öğrencileri için TEOG ön hazırlık programına başladı. Türkçe, Matematik, Fen Bilgisi, Sosyal Bilgiler, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Ve İngilizce derslerinden oluşan dört haftalık ders programının yanında öğrencilere rehberlik hizmeti de verilerek gelecek ve sınav kaygısını önlemeye yönelik çalışmalar planlanmakta. Program, sabah 9.00 ile 16.00 arasında, haftanın beş günü devam edecek.

2016-2017 TEOG başarısı ile adından söz ettiren Özel İlim fark yaratmaya devam ediyor.   Okul Müdürü Halil Bulut ‘’ Eğitimdeki amacımız, çocuklarımızın akademik başarısının yanında, sosyal ve psikolojik yönden bilişsel gelişimlerini destekleyip,  geleceğe daha donanımlı, kültürlü, milli ve manevi değerlerine sahip çıkan, hedefi olan öğrenciler yetiştirmektir. Başarmanın anahtarı, disiplinli ve kararlı çalışmaktan geçer. TEOG ön hazırlık programı ile çocuklarımızın eksik konularına erken müdahale edip, sınava daha kendine güvenen, hazırlıklı ve motivasyonu yüksek çocuklar yetiştireceğiz. Tüm öğrencilere başarılı bir eğitim-öğretim hayatı diliyorum’’dedi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.