ÖZEL GEBZE EĞİTİM KURUMLARININ BAŞARISI:  Matematik Olimpiyatları’nda üçüncü oldular

ÖZEL GEBZE EĞİTİM KURUMLARININ BAŞARISI: Matematik Olimpiyatları’nda üçüncü oldular

Dünya çapında kabul görmüş, 70 ülkenin katıldığı büyük organizasyonun Türkiye ayağı olan Kanguru Matematik Olimpiyatlarında Özel Gebze Eğitim...

Dünya çapında kabul görmüş, 70 ülkenin katıldığı büyük organizasyonun Türkiye ayağı olan Kanguru Matematik Olimpiyatlarında Özel Gebze Eğitim Kurumları 5.sınıf öğrencisi Mehmet Durmaz Türkiye 3.’lüğünü elde etti. Ülkemizde her ilden isim yapmış okulların ve kurumların katılımıyla gerçekleşen Matematik Olimpiyatları’na binlerce öğrencinin katılımıyla gerçekleşti. Her yıl Mart ayında dünya çapında ilk elemeleri yapılan Olimpiyatlara yaklaşık 6 milyondan fazla öğrenci katılmakta. Ve büyük finallerde de oldukça yoğun katılımı olan Kanguru Matematik Olimpiyatları, tüm dünyada isim yapmış ünlü akademisyenler ve kuruluşlarınca değerlendirilmekte.

BAŞARI ODAKLI ÇALIŞMA

Ülkemizde de son yıllarda bu tip olimpiyatlara katılan Özel Gebze Eğitim Kurumları; başarı odaklı çalışmanın sonucunu almaya devam ediyor. Konu ile alakalı Kurum Müdürü Nevin Aslan  “ Amacımız Yarışma ve sınavlarla öğrencilerin matematiğe olan ilgisini çekmek ve matematikte yetenekli öğrencileri daha da motive ederek onların ufkunu açmak. Bütün dünyada milyonlarca öğrenci böylesi önemli bir uluslararası matematik organizasyonun parçası olmakta ve bizde böyle büyük ve ses getiren bir organizasyonun içinde olmaktan mutluyuz ve gururluyuz. Bu güzel başarıdan dolayı önce çocuklarımıza, bizlere desteklerini esirgemeyen velilerimize ve de en önemlisi emeklerinden dolayı öğretmenlerime sonsuz teşekkür ediyorum..” Dedi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.