Özel Gebze Anadolu Lisesi Anıtkabir’de

Özel Gebze Anadolu Lisesi Anıtkabir’de

  Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikal edişinin 79.yıl dönümü dolayısıyla Özel Gebze Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri...

 

 

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikal edişinin 79.yıl dönümü dolayısıyla Özel Gebze Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri Anıtkabir’i ziyaret etti. 

 Ziyaret ve etkinlikle ilgili olarak yapılan açıklamada, “10 Kasım tarihinde okulumuzda düzenlenen anma programının ardından, 11 Kasım tarihinde Müdür Yardımcımız Pınar Kahraman’ın başkanlığında; Okulumuz öğretmenlerinden Hava Kahrıman, Gül Güneş, Büşra Kara’nın rehberliğinde düzenlenen gezide Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk; rahmet, hürmet, saygıyla yâd edildi. Gezi kapsamında Atatürk’ün huzuruna çıkan öğrencilerimiz Atatürk’ün mozolesine çiçek sundu.  Özel Gebze Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri olarak Atamıza olan minnet ve şükran duygularımızı bir kez daha sunmuş bulunmanın verdiği mutluluğu yaşamış olduk. Ulu Önderimizi saygı ve sevgi ile anıyoruz.  Bu gezide ulaşım hizmeti sağlayarak bizlere rahat bir yolculuk sunan ATAK Turizm firmasına ve yetkilisi Hüsamettin Yaman’a teşekkür ederiz.




HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.