Özel bebeklere özel kutlama  

Özel bebeklere özel kutlama  

  Gebze Konak Hastanesi, 17 Kasım Dünya Prematüre Bebekler Günü dolayış ile ilgili hastanede doğan bebekler için özel bir program hazırladı....

 

 

Gebze Konak Hastanesi, 17 Kasım Dünya Prematüre Bebekler Günü dolayış ile ilgili hastanede doğan bebekler için özel bir program hazırladı. Anne ve babaları ile hastaneye gelen prematüre doğan bebekler katılımcılardan büyük ilgi gördü.

Gebze Konak Hastanesi, dün önemli bir etkinliğe imza attı. 17 Kasım Dünya Prematüre Günü dolayısı ile ilgili hastanede güzel bir kutlama programı yapıldı. Hastanede doğan prematüre bebeklerin aileleri ile katıldığı programda hastane doktorları ve çalışanları, bebeklerle hatıra fotoğrafı çektirmek için yarış ettiler. Konak Hastanesi Genel Müdürü Göksel Ensari, bebekleri ve ailelerini hastanede ağırlamaktan mutlu olduklarını ifade ederek, programa emeği geçen herkese teşekkür etti. Konak Hastanesi Yeni Doğan Bölümü Uzmanı Doç. Dr. Emel Altuncu ise; Türkiye’de her on çocuktan birinin erken doğduğuna dikkat çekti. Hastane olarak erken doğum öncesi ve sonrası için tedbirler aldıklarını ve aileleri bilgilendirdiklerini söyleyen Altuncu, “İki yıldır hastanemizde erken doğan çocukların ailelerini bilgilendiriyoruz. Onların her biri birer savaşçı, aileler olarak sizin de onlara zaman ayırmanız, süreç boyunca sabırlı olmanız ve onlara karşı farkındalık yaratmanız çok önemli” dedi. Altuncu ayrıca, hastanede doğan prematüre bebeklerin ailelerine verilen sertifikaların da önemine dikkat çekerek; “Her bir bebeğimiz adına TEMA Vakfına bağışta bulunuldu ve bebeklerimiz için birer fidan dikildi, bu sertifikaları onun için veriyoruz” dedi.

Konuşmaların ardından hastane doktor ve çalışanları bebeklerle günün anısına hatıra fotoğraf ı çektirdi ve ardından tüm katılımcılara çeşitli ikramlarda bulunuldu.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.