Online başvuru sistemi

Online başvuru sistemi

  Kocaeli Bilim Merkezi’nin internet sitesi olan www.kocaelibilimmerkezi.com web sitesinde tüm etkinlikler güncel olarak yayınlanıyor....

 

 

Kocaeli Bilim Merkezi’nin internet sitesi olan www.kocaelibilimmerkezi.com web sitesinde tüm etkinlikler güncel olarak yayınlanıyor. İnternet sitesine online başvuru sistemi de dahil edilerek daha işlevsel hale getirildi. Bu sayede hem daha sağlıklı bir arşivlenme sağlanacak, hem de daha geniş kitlelerin programlara katılımı desteklenmiş olacak. Etkinlikler sekmesinde yayınlanan atölye programlarını inceledikten sonra; “başvurular” sekmesinden, etkinlik programlarındaki uygun atölye programı seçilip başvuru yapılabiliyor.

Kocaeli Bilim Merkezi’nde yıl boyunca atölyeler, özel gün etkinlikleri ve Sanayi 4.0 Mucit Laboratuvarından ortalama 5000 kişi yararlanıyor. Uzayın gidilemez noktalarından, okyanusların en derin yerlerine, pek çok oluşum, doğa kanunu ve soru işaretinin cevabı Kocaeli Bilim Merkezi’nde ziyaretçileri bekliyor. Özel tasarlanmış 250’ye yakın deney düzeneği çeşitli salonlarda sergileniyor. Geleceğin bilim insanları, özel çalışmaların yapıldığı atölyelerde herkes yeteneklerini gösteriyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.