ONLAR DÜŞÜNSÜN!

ONLAR DÜŞÜNSÜN!

 Gebzespor’un Maltepe maçında önemli iki avantajı var.YORUM HABER/ GÜVEN ÇAĞLAYAN1- Gebzespor'da stres yok. Teknik kadro sanırım bu konuyla ilgili...

 

Gebzespor’un Maltepe maçında önemli iki avantajı var.

YORUM HABER/ GÜVEN ÇAĞLAYAN

1- Gebzespor'da stres yok. Teknik kadro sanırım bu konuyla ilgili özel olarak bir terapi uyguluyor. Gebzespor yıllar sonra kendisi için aslında çok önemli bir maça, sıradan bir maçmış gibi hazırlanıyor. Kaybedersek dünyanın sonu değil, kazanmak için de saha içinde ne gerekiyorsa yaparız mantalitesi Gebzespor’u ilk yarıda lider yaptı. Mutlaka hedeflerinde Maltepe’yi yenip yola çok sağlam bir adımla devam etmeyi hedefliyorlardır.Fakat  bunu çok fazla dillendirmemeleri, iddialı açıklamalar yaparak hedef haline gelmemelerinin altında bildikleri mutlaka mantıklı şeyler yatıyordur.

 

2-Maltepe’nin kazanmaktan başka şansı olmaması.Gebzespor için önemli bir avantaj. Bu avantajı iyi kullanmak gerek. Maltepe'nin  son şansları onlar daha stresli olacak. Skora göre tahrikler olabilir dikkatli olmak gerek. Burada Gebzespor kenar yönetiminin tercihleri, taktik anlayışı ve oyunu okuması da direk sonuca etki edecek. Böyle maçlarda sadece mücadele etmek yetmez. Deneyim tecrübe ve yakalanan fırsatların iyi değerlendirilmesi altın değerinde olacaktır. Kolay maç olmayacak Maltepe’nin tecrübesi, Gebzespor’un mücadelesi ön plana çıkar. Gebze sahanın her yerinde pres yapar ve kazandığı topları doğru oynarsa favori olur. Gebzespor skor için saldıran taraftan ziyade ilk yarıdaki gibi kontrollü oynayıp hızlı hücumlarla sonuca gitmeyi denerse daha doğru olur. Maltepe orta sahası son derece diri ve deneyimli oyunculardan kurulu.Yeni transferlerle güçlendiler. İlk yarıda ki Maltepe olmayacak.

SAKİN KALMALIYIZ

 Olası olumsuz bir sonuç çıksa dahi; saha içinde ve dışında mutlaka sakin kalmak, oldukça dikkatli olmak gelecek haftaları da düşünmek gerek.  Gebzespor zirvede ve hedefteki takım. Mutlaka bu camia üzerinde hesaplar kitaplar yapılır, ayarımızı, hassas noktalarımızı kurcalayarak çelme takmak isteyenler olacaktır. İlerleyen haftaları da düşünmek gerek. Kıvılcımlara prim vermemek ve gereksiz kart görmemek gerek. Bizim görevimiz takımla bütünleşip onların saha içinde itici güçleri olmaktır.  Gebzespor’u diğer takımlardan farklı kılan en büyük özelliklerinden biri de büyük taraftarı, bu gücü ikinci yarıda çok iyi kullanıp hedefe emin adımlarla yürümeyi umut edelim.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.