ÖNEMLİ OLAN SON HAFTAYI LİDER KAPATMAK

ÖNEMLİ OLAN SON HAFTAYI LİDER KAPATMAK

Kirazpınarspor’un idealist çalıştırıcı Selim Özkan: Son haftalarda çıkışa geçen Kirazpınarspor’da genç ve idealist çalıştırıcı Selim...

Kirazpınarspor’un idealist çalıştırıcı Selim Özkan:

 

Son haftalarda çıkışa geçen Kirazpınarspor’da genç ve idealist çalıştırıcı Selim Özkan iyi bir takıma sahibiz daha iyi olacağız. Önemli olan son haftayı lider kapatabilmek diye konuştu

Geride bıraktığımız hafta Akmeşe’yi 11-1 gibi farklı bir skorla mağlup ederek dikkatleri üstüne toplayan Kirazpınarspor önündeki maçlara bakıyor. İlk 3 maçta 7 puan toplayan, ilk iki haftanın galibi Karamürsel’in Bekirdere’ye puan kaptırması sonucunda gol averajıyla liderliğe yükselen yeşil-beyazlı ekibin teknik patronu Selim Özkan, önemli olanın son haftayı lider tamamlamak olduğunu söyledi.

İYİ FUTBOL OYNUYORUZ

İyi ve karakterli oyunculardan kurulu bir kadroya sahip olduğunu ifade eden Özkan, “Takımımızda birçok yetenekli futbolcu var. Başarı da bunları işlemekten geçiyor. Her futbolcu, takımın bir parçası olarak yeteneklerini sahaya yansıttığında, iyi futbol ortaya çıkar. İyi futbol oynamak da uzun vadede başarı getirir. Oynadığımız futboldan zevk alıyoruz. Her maçı iyi oynayarak kazanmak istiyoruz” dedi.

4 MAÇ ÖNEMLİ

Şampiyonluk yarışında konuşmanın daha erken olduğunu ve konuşmanın da fayda sağlamayacağını dile getiren Özkan, önlerindeki 4 maçın önemli olduğunu söyledi. Bu haftayı bay olarak geçeceklerini aktaran Özkan, “Bizim için lig bay haftasından sonra başlıyor. Çayırova Fatih, Karamürsel, Kireçocakları ve Yuvacık ile üst üste zorlu maçlar oynayacağız. Bu maçlarda hedefimiz en az 10 puan çıkarmak. Oyuncu kadroma güveniyorum. Hep beraber zorlu periyotun üstesinden geleceğiz” diye konuştu.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.