Önce biz karşı çıkarız!

Önce biz karşı çıkarız!

  ** AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, Hünkâr Çayırı çevresindeki 130 dönüm üzerindeki alanın Erzincanlılar Vakfına tahsisisin yapılmadığına...

 

 

** AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, Hünkâr Çayırı çevresindeki 130 dönüm üzerindeki alanın Erzincanlılar Vakfına tahsisisin yapılmadığına dikkat çekerek; “Kimse üniversiteye karşı değil ama yeri yanlış, öyle bir şey olursa önce biz karşı çıkarız” dedi.

 

AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar ve yönetim kurulu üyeleri dün gazetemizi ziyaret ederek çalışmalarla ilgili bilgi verdi. İlçe teşkilatından sonra, kadın, gençlik ve mahalle teşkilatlanmalarının tamamlandığını söyleyen Ayar, Türkiye’nin geçmişe göre çok daha iyi noktada olduğunu, yapılana yapıldı, eksiklere de eksik denilmesi gerektiğini ifade eti. Haber Müdürümüz Mustafa Arslan’ın Hünkar Çayırı ile ilgili son durumu sormasına da cevap veren Ayar; “Orasının tahsisi yapılmadı zaten, tahsisi yapılmayan bir yerin bu kadar gündem olmasını ben de anlamadım. Ayrıca kimse üniversiteye karşı değil ama yeri yanlış. Öyle bir şey olacak olursa ecdat yadigarına önce biz sahip çıkarız” dedi.

ELİMİZ YŞAKANIZDA OLUR!

Gazetemiz genel yayın yönetmeni İsmail Kadı da, Hünkar Çayırı ve çevresine kültür müzesi yapılması gerektiğini ifade etti. Kamuoyunun tepki göstermemesi durumunda Hünkar Çayırı çevresinin çevresindeki alanın Erzincanlılar Vakfına tahsis edileceğini söyleyen Kadı; “Eğer orası başka bir kuruma verilirse tarihi hata ve Gebze’ye ihanet olur.  Başkasına tahsis edilirse yarın yönetim olarak elimiz hepinizin yakasında olur. İla da üniversiteye verilecekse Gebze Teknik Üniversitesine verilsin” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.