OĞULCAN GEBZESPOR’DA

OĞULCAN GEBZESPOR’DA

Gebzespor karakter transfer etmeye devam ediyor.Transfer harekatını titizlikle sürdüren Gebzespor eski yıldızı Oğulcan Varol’la her konuda anlaşmaya vardı.Transfer...

Gebzespor karakter transfer etmeye devam ediyor.Transfer harekatını titizlikle sürdüren Gebzespor eski yıldızı Oğulcan Varol’la her konuda anlaşmaya vardı.

Transfer çalışmalarını sürdüren Gebzespor, geçen sezon Çayırovaspor formasını terleten eski futbolcusu Oğulcan Varol ile anlaşmaya vardı. 2013-2014 ve 2014-2015 sezonlarında Gebzespor’da da forma giyen 23 yaşındaki başarılı stoperin önümüzdeki günlerde mor beyazlılarla sözleşme imzalayacağı öğrenildi. Gebzespor yönetiminin isimlerini henüz açıklamadığı ve prensip anlaşmasına vardığı santrafor ve 10 numara pozisyonunda görev yapan bir oyuncu ile birlikte yeni transfer Oğulcan Varol’un Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in makamında kendilerini Gebzesporlu yapan sözleşmeye imza atacakları öğrenildi. Bu üç futbolcu için düzenlenecek olan imza törenini tarihi önümüzdeki günlerde açıklanacak.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.