Oğlak Burcu Haftalık Burç Yorumu

Oğlak Burcu Haftalık Burç Yorumu

 Venüs/Plüton etkileşimi ile ilişkiler açısından da gerginlikler, ortaklaşa işlerde, evlilik gibi durumlarda krizler söz konusu olabilir. Eğer hayatınızda...

 

Venüs/Plüton etkileşimi ile ilişkiler açısından da gerginlikler, ortaklaşa işlerde, evlilik gibi durumlarda krizler söz konusu olabilir. Eğer hayatınızda özel anlamda biri yok ise biraz cinsellik yönü ağır basan ilişkilere yönelebilirsiniz. Bu hafta ilişkilerinizde baskıcı, takıntılı olmamaya özen gösterin.

Bu hafta üç hafta sürecek olan Merkür Retrosu başlıyor. Fikirlerinizi ve düşüncelerinizi organize etmekte zorlanabilirsiniz. Yanlış anlaşılmaya açık bir dönemde olacaksınız. Yurt dışı bağlantılı işlerde gecikmeler meydana gelebilir. Eğitimle ilgili konularda hatalı kararlar vermeye eğilimli olabilirsiniz. Bu aralar yaşamınızın gidişatını değiştirecek kararları tek başımıza vermeyin. Birkaç kişiden fikir almanızda fayda var. Komşularınızla, kardeşlerinizle, yakın akrabalarınızla güven sarılabilecek olaylar, hayal kırıklığı yaratabilecek durumlar söz konusu olabilir. Trafikte dikkat! Dalgınlık yüzünden sıkıntı yaşamayın. Bu hafta e-posta, mesaj ve kurye gönderilerinize dikkat edin. Yanlış paketler yanlış kişilere gitmesin.

Yurt dışı planlarınızda gecikmeler ve birtakım engellerle uğraşmanız gerekebilir. Hukuksal konularda dikkat edin. İllegal her türlü konudan uzak durun. Ciddi iletişim aksaklıklarına sebebiyet verebilir. Fikirler ve bilgiler karışabilir. Resmi evraklara da dikkat edin, kaybolmasın. Bu dönem dava açmak, hukuksal yeni bir takım başlangıçlar yapmak için pek uygun olmayabilir. Eğitimler bu dönem yarım kalabilir. Seyahate çıkacağınız zaman bavulunuza, fişlerinize, biletlerinize dikkat edin. Seyahatlerde son dakika aksilikler çıkabilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.