Oğlak Burcu (22 Aralık - 19 Ocak):

Oğlak Burcu (22 Aralık - 19 Ocak):

 Haftanın geneli Koç burcundaki Dolunay etkileri ile geçecek. Bu Dolunay 4. evinizde gerçekleşiyor. Geleceğe yönelik hedefler ve planlar, aile,...

 

Haftanın geneli Koç burcundaki Dolunay etkileri ile geçecek. Bu Dolunay 4. evinizde gerçekleşiyor. Geleceğe yönelik hedefler ve planlar, aile, ev, yerleşim, emlak, aile hayatı, yaşamın kökleri, aile büyükleri bu Dolunay’ın ana konusu içinde yer alacaktır.

Bu Dolunay zamanı uzun süredir beklediğiniz, hayalini kurduğunuz eve geçmek için fırsat yakalayabilirsiniz. İşiniz için evinizi değiştirmeniz gerekebilir. Aile içinde geçmişe ait bir takım konular yeniden su yüzüne çıkabilir ve irdelenebilir. Bu Dolunay zamanı ortak bir kararla biri ile eve geçebilir, taşınabilir veya risk alarak ev almak için kredi başvurusunda bulunabilirsiniz. Mars/Plüton etkileşimi ile de yurt dışı ile ilgili, yabancılarla ilgili, medya ile ilgili, ithalatla ilgili, hukuksal konularla ilgili konularda vereceğiniz her türlü mücadelenin olumlu karşılığını alabileceksiniz. Daha güçlü, daha cesaretli, daha risk almaya yatkın, daha kararlı bir yapı sergileyeceksiniz atacağınız her türlü adımda ki bu aslında iyi bir şey. Ama bence dostluk ilişkilerinde sıkıntılar olacak.

Venüs/Plüton etkileşimi ile bu hafta estetik operasyonlar yaptırabilirsiniz. İlişkiler arenasında kişiliğinizin daha baskın yönlerini ortaya koyabilirsiniz. İsteklerinizi daha rahat bir şekilde elde edebilirsiniz. Eğer yalnız iseniz bu hafta aşkı yaşamınıza daha kolay çekebilirsiniz hem de oldukça tutkulu bir biçimde.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.