OĞLAK 22 Aralık - 20 Ocak

OĞLAK 22 Aralık - 20 Ocak

Haftanın ilk günleri yaşamış olduğunuz problemler sizi ilişiklerde yeni kararlar almaya itebilir. Kariyerinizle ilgili güven duygunuzun zarar göreceği...

Haftanın ilk günleri yaşamış olduğunuz problemler sizi ilişiklerde yeni kararlar almaya itebilir. Kariyerinizle ilgili güven duygunuzun zarar göreceği bazı kararlar alabilirsiniz. Geçmiş haftalarda çözüm bulamadığınız ve kafanızda soru işaretleri oluşturan sorunlar bu şekilde çözümlenmiş olacaktır.

Hafta ortasından itibaren sosyal çevreniz ve arkadaşlık ilişkilerinizden önemli destekler alarak ideallerinize ve dileklerinize daha yakın hissedebilirsiniz kendinizi. Büyük bir tutkuyla bağlı olduğunuz hedefleriniz ve dileklerinize kendinizi daha yakın hissediyor olacaksınız.

Bu hedeflerinizle ilgili iş bitirici ve hırsla hedefe odaklı olmanız zorluklardan yılmamanız sayesinde hafta ortasında alacağınız haberlerle küllerinizden yeniden doğuyormuş hissini yaşıyor olacaksınız. Hafta sonu borçlarınızı yeniden düzenleyeceğiniz bazı fırsatlar gündeminizde olacak.

Haftanın Mottosu:

Özgüven kazanmanın en iyi yolu, başarısızlığa yer vermeyecek kadar iyi hazırlanmaktır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.