OĞLAK 22 Aralık - 20 Ocak

OĞLAK 22 Aralık - 20 Ocak

Haftaya gündelik yaşamınız ve sağlığınızla ilgili önemli destekleyici enerjilerle başlangıç yapıyor olacaksınız. Çalışma arkadaşlarınızdan...

Haftaya gündelik yaşamınız ve sağlığınızla ilgili önemli destekleyici enerjilerle başlangıç yapıyor olacaksınız. Çalışma arkadaşlarınızdan beklediğiniz destekleri görebilirsiniz. Stres yaratan bazı sorunlarda artık çözüme kavuşabilir. Arkadaş çevreniz ve sosyal yaşamınızda beklenmedik bazı davranış şekilleri sizi gerebilir.

Sinirlerinize hâkim olun ve bu hafta maddi beklentiler içerisinde olmayın. Keyfinizin yerinde olduğu bu haftayı karamsar düşüncelerle bozmayın. Sorumluluklarınızı yeniden gözden geçirmeniz gerekebilir. Eş ve partnerinizle geleceğe yönelik finansal bazı planlar yapabilirsiniz. Ortaklıklar kurmak ve kariyerinizi bağımsız bir şekilde oluşturmak adına özel bir zaman dilimi. Uyum ve dengeyi bozmamak adına daha özenli olmalısınız.

10 Ekim Jüpiter Akrep Burcunda Sosyal çevrenizin genişleme dönemi geldi çattı. Saygın ve tanınmış çevrelerden önemli dostluklar ve güçlü bağlantılar kurabileceksiniz. Hayallerinize isteklerinize dileklerinize çok yakın olduğunuz bu dönemde hislerinizin sesini dinlemelisiniz. Siyaset, dernekler, kulüpler gibi çalışmalardan teklifler alabilirsiniz.

Haftanın mottosu:

Mutluluk, gelecek için ertelediğiniz bir şey değildir; bugün için tasarladığınız bir şey.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.