Nusretiye’de hedef üst sıralar

Nusretiye’de hedef üst sıralar

 Yeni sezona merhaba diyen Amatör Süper Lig takımlarından Nusretiyespor, gözünü üst sıralara dikti.9 FUTBOLCU TAKIMDA KALDIYeni sezonda takımı ilimizin...

 

Yeni sezona merhaba diyen Amatör Süper Lig takımlarından Nusretiyespor, gözünü üst sıralara dikti.

9 FUTBOLCU TAKIMDA KALDI

Yeni sezonda takımı ilimizin genç teknik adamı Sedat Topçu’ya emanet eden Amatör Süper Lig takımlarından Nusretiyespor, transferde sessizliğini bozdu. Yeşil beyazlılarda Başkan Besim Kaya, gece operasyonu ile önce iç transferi bitirdi. Daha önce takımdan ayrılacağı belirtilen Kerim Yaşar, Serkan Uzun, Sinan Çalık, Samet Pişkin ve Akın Ünal gibi takımın yıldızları ile yeni sezon için anlaşma sağlandı. Nusretiyespor ayrıca iç transferde kaleci İsmail Kara, Seyfettin, Mert Yıldız ve Fatih Uzun’u da takımda tutmayı başardı.

TRANSFERLER ÜST ÜSTE

Bu sezonda hedefini üst sıralar olarak belirleyen Nusretiyespor, iç transferi bitirdikten sonra dış transferde harekete geçti. Yeşil beyazlılar, geçen yıl Kartepe Belediyespor forması giyen orta saha oyuncusu Kubilay ile kanatta görev yapan Celal’i kadrosuna kattı. Nusretiyespor’un bir diğer transferi de MAP Kavaklıspor’un genç stoperi Uğur oldu. Geçen yıl 2.Küme’de MAP Kavaklıspor forması giyen Uğur, performansı ile dikkat çekmişti. Nusretiyespor ayrıca, Kartepe Belediyespor’un eski oyuncusu, geçen yıl Başaranspor’da oynayan Sinan’ı da kadrosuna kattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.