NEYİN PEŞİNDESİN KOCAELİ LOBİSİ?

NEYİN PEŞİNDESİN KOCAELİ LOBİSİ?

EMNİYET GEREKÇESİ İLE DERİNCE-GEBZESPOR MAÇI CUMARTESİ GÜNÜNE ALINMAYI KABUL EDEN TEMSİLCİMİZE YİNE DE SEYİRCİ AMBARGOSU KONULMASINA TEPKİLER YAĞIYOR Güvenlik...

EMNİYET GEREKÇESİ İLE DERİNCE-GEBZESPOR MAÇI CUMARTESİ GÜNÜNE ALINMAYI KABUL EDEN TEMSİLCİMİZE YİNE DE SEYİRCİ AMBARGOSU KONULMASINA TEPKİLER YAĞIYOR

 

Güvenlik gerekçesi nedeni ile Derincespor-Gebzespor maçının cumartesi günü oynanmasına ‘Evet’ diyen Gebzespor yönetiminin tek isteği taraftara ambargo uygulaması yapılmamasıydı. Ancak Kocaeli lobisi her nedense Gebzespor yönetiminin bu isteğini geri çevirip Menekşe’ye sadece 25 kişilik yer ayırma kararı aldı.

ESKİÇARŞI’DAN BU KADAR KORKMAYIN

Lafa gelindiğinde Gebze Kocaeli’nin gözbebeği olduğunu her platformda dile getiren kentin yöneticileri gerçek yüzlerini geçmişte olduğu gibi bu olayda da ortaya koyuyor! Bölgesel Amatör Lig 11. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Gebzespor’u hiçbir maçta yalnız bırakmayan Eskiçarşı taraftar grubu cumartesi günü oynanacak olan Derincespor maçında da çıkarma yapmak istiyor. Ancak valilik güvenlik gerekçesi saçmalığı adı altında Gebzespor taraftarına ambargo uygulama kararı aldı. 25 kişilik bir kontenjan ayıran yetkililerle yapılan tüm görüşmelere rağmen bu yasak kaldırılamadı.

AVCI: BU YASAĞA BOYUN EĞMEYİZ

Bu gelişmelerin ardından sosyal medyada Kocaeli Valiliği’ni eleştiri yağmuruna tutan Gebzeli sporseverler yapılan bu ambargonun hangi zihniyete hizmet ettiğini eleştiren yorumlarda da bulundular. Gebzespor’un taraftarlardan sorumlu yöneticisi Recep Avcı alınan karara tepki göstererek,” “Böyle bir saçmalık, böylesine bir çifte standart uygulamayı kabullenmek mümkün değildir. Hani Kocaeli Gebze birdi, hani biz Kocaeli’nin gözbebeğiydik. Bu yasağa bu yaklaşıma asla boyun eğmeyiz. Bu kentte yaşayan, bu kentin ortak değeri olan Gebzespor’umuzu cumartesi günü 2 bin taraftarımızla desteklemek için 17 Ağustos Stadı’ndaki yerimizi alacağız. Ve bu kararı alan yetkili mercilere tekrar bu durumu gözden geçirip, hatalarından vazgeçmelerini bekliyoruz” dedi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.