“ Nevruz kardeşlik ve yaşam sevincidir”

“ Nevruz kardeşlik ve yaşam sevincidir”

 Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy Nevruz Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.Vali Aksoy mesajında şunları ifade etti, “Düşen cemreler ve açan çiçekler...

 

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy Nevruz Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Vali Aksoy mesajında şunları ifade etti, “

Düşen cemreler ve açan çiçekler ile gelişini önceden haber aldığımız bahar mevsiminin ilk gününde, 21 Mart’ta kutladığımız Nevruz, kardeşliğin, dayanışmanın, doğa sevgisi ve yaşama sevincinin, hayata ve birbirimize yeni bir umutla sarılmanın sembolüdür.

Milletimiz, tarih boyunca ortak bir kültürü, ortak bir medeniyeti paylaşmış, sevinçte de, kederde de kader birliği yapmış, yaşadığımız her türlü güçlüğü ve zorluğu birlik ve beraberlik içinde atlatarak, birbirlerine sarsılmaz bağlarla kenetlenmiştir.

Türkiye’nin yanı sıra Balkanlardan Orta Asya’ya, Kafkaslardan Ortadoğu’ya kadar bir çok ülkede kutlanan Nevruz Bayramı, farklı kültürlerden insanları benzer duygular içinde buluşturmaktadır. Bu duygu ve düşüncelerle; güzel günlerin habercisi olan Nevruz’u, dostluk, sevgi, kardeşlik, dayanışma duygularıyla bayram coşkusu içinde kutlanmasını diliyor, tüm vatandaşlarımızın Nevruz  Bayramınızı kutluyorum.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.