NAZER Sigortaya bir ödül daha

NAZER Sigortaya bir ödül daha

Türk sigorta sektörünün yapı taşları arasında yer alan Nazer Sigorta, Gebze bölgesine bir ödül daha getirerek başarılarına bir yenisini ekledi.Kentimizin...

Türk sigorta sektörünün yapı taşları arasında yer alan Nazer Sigorta, Gebze bölgesine bir ödül daha getirerek başarılarına bir yenisini ekledi.

Kentimizin önemli kuruluşlarından Nazer bünyesinde hizmet veren Nazer Sigorta, Batı Karadeniz Bölgesi 2016 yılı prim üretiminde otomotiv bayi birinciliği ve 2017 elit acente ödüllerini kazanarak başarılarına yenilerini ekledi. Sigorta sektöründe attığı adımlarla adından sıkça söz ettiren köklü firmaya ödülü Allianz Bölge Müdürü Ahmet Korkut Güner tarafından takdim edildi.

BATI KARADENİZ’İN BİRİNCİSİ

Sigorta şirketleri arasında Türkiye genelinde bölgesel olarak gerçekleştirilen ödüllerde Nazer Sigorta yükselişini devam ettirerek Batı Karadeniz Bölgesi’nde 2016 yılı prim üretiminde otomotiv bayi birinciliğini elde etti. Azimli ve başarılı çalışmalar sonucu ödülü kazanan Nazer Sigorta ödülünü Nazer Sigorta Genel Müdürlüğü’nde teslim alırken, törende tüm nazer personelinin yanı sıra Allianz yetkilileri de hazır bulundu.

2017 YILI ELİT ACENTASI

Nazer Sigorta’nın Türkiye genelinde gerçekleştirilen ödüllerde bir diğer başarısı da 2017 Elit Acente Ödülü kazanmak oldu. Nazer Sigorta diğer Allianz sigorta acenteleri arasında en iyi performansı göstererek ödüle layık görüldü. Konuya ilişkin bir açıklama yapan Nazer Group Genel Müdürü Aykut Pektekin: “ Arkadaşlarımız düzenli ve disiplinli çalışma anlayışının karşılığını bu ödülle bir kere daha aldı. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.” dedi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.