Muzaffer Bıyık’ın gündemi yoğun

Muzaffer Bıyık’ın gündemi yoğun

  AK Parti Kocaeli İl Kongresi, Pazar günü Başbakan Binali Yıldırım’ın katılımıyla gerçekleşecek. Kongre için hazırlıklar sürerken AK...

 

 

AK Parti Kocaeli İl Kongresi, Pazar günü Başbakan Binali Yıldırım’ın katılımıyla gerçekleşecek. Kongre için hazırlıklar sürerken AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık da kongre hazırlıklar için komisyon kurdu. Darıca’dan kongreye yoğun bir katılım olması için çalışan İlçe Başkanı Bıyık, 1 günde 4 ayrı toplantı yaparak kongre hazırlıklarını ayrı ayrı değerlendirdi. Bıyık, ilk olarak mahalle başkanlarıyla toplantı yaparak zeytin dalı şeklindeki davetiyeleri verdi ve mahalle teşkilatlarından davetiyeleri muhtarlara ulaştırmalarını istedi. Bıyık, ikinci toplantıyı ise kongre hazırlık ve davet komisyonu ile yaparak çalışmaları masaya yatırdı. Bıyık, daha sonra icra kurulu toplantısında da kongreye katılım konusunu değerlendirdi. Günün son toplantısı ise yönetim kurulu toplantısı oldu ve burada da ilçe yöneticilerinden kongre hazırlıklarıyla ilgili rapor aldı.

BAŞBAKANIMIZI EN İYİ ŞEKİLDE AĞIRLAYACAĞIZ

Toplantılarda kongre hazırlıklarını masaya yatıran ve çalışmaları gözden geçiren İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, kongreye Darıca’dan eksiksiz katılım olmasını istedi. Bıyık, “Başbakanımızın da katılacağı kongreye Darıca olarak en iyi şekilde hazırlanacağız. Darıca her zamanki gibi üzerine düşeni yapacaktır. İl başkanımızın yeniden aday olduğu kongremizi en güzel şekilde gerçekleştireceğiz. Hepimize görevler düşüyor. Bütün birilerimizle üzerimize düşen görevi en güzel şekilde yapacağız” diyerek bütün teşkilat mensuplarından özveri istedi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.