MÜMİN SARIKAYA KONSER VERDİ:    KO-MEK sergisi Gebze’de açıldı

MÜMİN SARIKAYA KONSER VERDİ: KO-MEK sergisi Gebze’de açıldı

MÜMİN SARIKAYA KONSER VERDİ: KO-MEK sergisi Gebze’de açıldı Yılsonu sergilerini festival havasında gerçekleştiren KO-MEK ‘’Gelenekseli...

MÜMİN SARIKAYA KONSER VERDİ:

 

KO-MEK sergisi Gebze’de açıldı

 

Yılsonu sergilerini festival havasında gerçekleştiren KO-MEK ‘’Gelenekseli Sergile’’ sloganı ile tüm ilçelerde açtığı sergilerden sonra bu kez Gebze Çoban Mustafa Paşa Camii Meydanında Genel Sergisini açarak Gebze’ye renk kattı. Mümin Sarıkaya konseriyle Genel Serginin startını veren KO-MEK, 4 gün boyunca devam edecek olan bu renkli festivalin ikinci gününü de düzenlediği çeşitli etkinliklerle geride bıraktı.

 Birçok farklı organizasyonla genel sergi açılışını festival havasında kutlayan KO-MEK, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramını da unutmadı. Güne Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Mehteran Takımının seslendirdiği birbirinden güzel esrelerle başlayan KO-MEK, mehteran takımı ile birlikte Gebzelilere unutulmaz anlar yaşattı. 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nda Gebze’de iz bırakan KO-MEK, ayrıca gün boyunca vatandaşlara pişmaniye, pamuk şeker, lokma ve macun dağıttı. 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları Oyuncuları ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Konservatuvar hocalarının seslendirdiği birbirinden duygusal Kahramanlık Türküleri dinleyenleri oldukça duygulandırdı.





HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.