Mühendislerden bina deprem yönetmeliği semineri

Mühendislerden bina deprem yönetmeliği semineri

  TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Gebze Temsilciliği tarafından ‘Türkiye Bina Deprem Yönetmeliği’ semineri gerçekleştirildi.Gebze Ticaret...

 

 

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Gebze Temsilciliği tarafından ‘Türkiye Bina Deprem Yönetmeliği’ semineri gerçekleştirildi.

Gebze Ticaret Odası Meclis Salonu’nda önceki gün gerçekleşen seminere Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Gebze Temsilciliği Yürütme Kurulu Başkanı Ahmet Kadı ve çok sayıda mühendis katıldı. Seminerde ilk olarak Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler bir konuşma yaparak, “Odamız ve Gebze Teknik Üniversitesi işbirliğinde yürütülen Alaettin Kurt Deprem Simülasyon Merkezi için gerekli adımları atıyoruz.” dedi. Çiler’in ardından konuşan TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Gebze Temsilciliği Yürütme Kurulu Başkanı Ahmet Kadı da oda olarak bu tür seminerlere devam edeceklerini ifade etti. Seminerin sonunda TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Gebze Temsilciliği Yürütme Kurulu Başkanı Ahmet Kadı, Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler’e Türkiye Bina Deprem Yönetmeliği ile ilgili olarak İnşaat Mühendisleri Odası’nın yapmış olduğu araştırma kitabını hediye etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.