Monotonluktan çıkmak isteyeceksiniz

Monotonluktan çıkmak isteyeceksiniz

Ay tüm gün (27 Ocak Cuma) Kova burcunda seyahat edecek. Ay Kova burcunda olduğu günlerde rutin işlerle sınırlanmamak gerekir. Bu yüzden de monotonluktan...

Ay tüm gün (27 Ocak Cuma) Kova burcunda seyahat edecek. Ay Kova burcunda olduğu günlerde rutin işlerle sınırlanmamak gerekir. Bu yüzden de monotonluktan uzak ve farklı konulara eğilebilirsiniz. Arkadaşlarınızla sosyalleşerek veya zihinsel faaliyetlere yönelerek hareketli bir gün geçirebilirsiniz.

Ay tüm gün (27 Ocak Cuma) Kova burcunda seyahat edecek. Ay Kova burcunda olduğu günlerde rutin işlerle sınırlanmak istemeyiz. Değişik ve monotonluktan uzak, farklı konulara eğilmek isteyebiliriz. Arkadaşlarımızla, sosyalleşerek, insanlarla bol bol iletişim kurarak, zihinsel faaliyetlerimizi artırarak hareketli iletişimi bol bir gün geçirebiliriz.

İnsanlardan ve koşullardan bağımsız olarak kendi canımızın istediği şeylerle uğraşmak ve aynı kafadan dostlarla beraber hareket etmek isteyebiliriz. Kapalı, sıkışık, dar yerlerde olmak veya bizi boğan kişilerle olmaktan hoşlanmayız. Siyasi, toplumsal, insanlığı ilgilendiren konulara daha ilgi duyabiliriz. İnternette bol bol gezinebilir, sosyal medya ile meşgul olabilir, sosyal paylaşım sitelerinde çeşitli bağlantılar kurabilirsiniz. Kendi bloğunuz veya sayfanızda paylaşımlar yaparsanız daha fazla kişiye ulaşmanız mümkün. Grup enerjisinin oldukça güçlü olduğu bu günde topluluklarda aktif olmak için iyi bir gün. Ayrıca her zaman sosyalleştiğiniz gruplar dışında yeni ve yaratıcı fikirlerle uğraşan kişilerle kontakta olabilirsiniz. Toplu e-postalar gönderebilirsiniz.

Fütüristik, yaratıcı ve ileri teknolojiyi ilgilendiren konulara ilgi duyabilirsiniz. Bilim kurgu, astronomi ve astroloji ile ilgili kitaplar okuyabilir veya yayınları takip edebilirsiniz. Enerji çalışmaları yapmakla aküpunktür, alternatif tıp yöntemleri uygulamakla etkin sonuçlar alabilirsiniz. Arkadaşlarınız fikirlerinize destek verecek ve sıra dışı isteklerinize bile uyum sağlamaya çalışacaklardır.

“KAYNAK : SÖZCÜ”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.