Mimarlar çocuklarla iftar açtı

Mimarlar çocuklarla iftar açtı

Mimarlar Odası Gebze Temsilciliği Kaizen Turizm ve Özler Ticaret sponsorluğunda ‘Sevgi Evleri’ çocukları ile iftar yemeğinde buluştu. Gebze Lamec Hotel’de...

Mimarlar Odası Gebze Temsilciliği Kaizen Turizm ve Özler Ticaret sponsorluğunda ‘Sevgi Evleri’ çocukları ile iftar yemeğinde buluştu. Gebze Lamec Hotel’de düzenlenen iftar yemeğine Mimarlar Odası Gebze Temsilciliği Yönetim Kurulu Başkanı Özhan Aşkın Öztürk ve çok sayıda mimar ile ‘Sevgi Evleri’ çocukları katıldı. İftar yemeğinde bir konuşma yapan Mimarlar Odası Gebze Temsilciliği Yönetim Kurulu Başkanı Özhan Aşkın Öztürk, “Değerli Meslektaşlarım, Basınımızın kıymetli mensupları, Sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri, Sevgi evleri anneleri, Kaizen Turizmin ve Özler Ticaret Yöneticileri ve geleceğimizin teminatı çocuklar sizleri şahsım ve yönetim kurulumuz adına sevgi ve saygıyla selamlıyorum.

TEŞEKKÜR ETTİ

Cenabı Allahtan bu mübarek ramazan ayında tuttuğumuz oruçların, edilen duaların kabul olmasını diliyor, bin aydan daha hayırlı kadir gecenizi kutluyor nice kadir gecelerine hep birlikte huzurla birlik beraberlik içinde kavuşmayı diliyorum. Bizleri burada Sevgi evleriyle bir araya getiren Kaizen Turizm ve Özler Ticaret Yetkililerine bizi kırmayarak geldikleri için sevgi evlerine ayrıca teşekkür ediyorum. Yaklaşan Ramazan bayramının tüm İslam âlemine, sizlere ve sevdiklerinize hayırlara vesile olmasını diliyor, bayramınızı en içten kalbi duygularla kutluyor sizleri şahsım ve yönetim kurulum adına tekrar selamlıyor hepinize iyi bayramlar diliyorum.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.