Milli sporculardan, öğrencilere malzeme jesti

Milli sporculardan, öğrencilere malzeme jesti

 Türkiye’de 30’uncu yılını kutlayan P&G Türkiye’nin Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) ve Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) işbirliği...

 

Türkiye’de 30’uncu yılını kutlayan P&G Türkiye’nin Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) ve Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) işbirliği ile yürüttüğü 81 ilde 81 okula spor malzemesi desteği, beşinci yılında 12 milli sporcunun özel katılımıyla Dilovası’nda gerçekleşti.

P&G Türkiye, TMOK ve MEB işbirliğiyle 2012 yılından bu yana yürütülen 81 ilde 81 okula spor malzemesi desteği bu yıl Kocaeli’den başladı. Dilovası Mübeccel Çolakoğlu Ortaokulu öğrencileri, yeni spor malzemelerini Olimpiyat Madalyalı Milli Güreşçi Taha Akgül ile Olimpiyatlar yolunda önemli başarılara imza atan 12 milli sporcunun elinde aldı. Gerçekleştirilen malzeme dağıtım törenine P&G Türkiye ve Kafkasya Markalar Direktörü Taygun Günay, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Yönetim Kurulu Üyesi Ayda Uluç, Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Ortamlarının ve Öğrenme Süreçlerinin Geliştirilmesi Daire Başkanı Mücahit Akgün, Milli Güreşçi Taha Akgül, Milli Bisikletçi Ahmet Örken, Milli Judocu Ahmet Şahin Kaba, Milli Güreşçi Ali Cengiz, Milli Badmintoncu Aliye Demirbağ, Milli Judocu Dilara Lokmanhekim, Milli Yelkenci Dilara Uralp, Milli Eskrimci Enver Yıldırım, Milli Güreşçi Evin Demirhan, Milli Jimnastikçi Gürkan Mutlu, Milli Yüzücü Nida Eliz Üstündağ ve Milli Kanocu Yavuz Selim Balcı katıldı.

Törende konuşan Taygun Günay, “Spor yaparak büyüyen kişileri, spor yaparak büyüyen çocukların ileride kendilerine çok daha büyük özgüvenlerin olduğunu ve topluma çok daha fazla katkı sağladığını hepimiz biliyoruz. Yaptığımız teşekkürler anne kampanyamızda spor yapmaya eğilimi olan çocukların arkasında olan annelere de aynı şekilde destek oluyoruz. 81 ilde 81 okulumuza spor malzemeleri bağışlıyoruz. Tüketicilerimizin geçtiğimiz Mayıs ve Temmuz ayında bütün Türkiye’de yaptığımız kampanyada P&G ürünleri alarak “1 Paket = 1 Destek” sloganıyla tüketicilerimizin verdiği destek ile yapıyoruz. Bugün burada ilk olarak bu okulda başlıyoruz. Bundan sonrada Türkiye’nin diğer 80 ilinde de bu dağıtımları yapacağız” dedi.

Milli Güreşçi Taha Akgül ise konuşmasında, “Bir futbol, basketbol topunu küçümsememek lazım. Burada okuyan genç sporcu kardeşlerimiz için bunlar çok büyük şeyler. Biz de o yollardan geçtik. Küçükken bir tane milli takım tişörtü giyebilmek bile bizim için hayaldi. O yüzden bunları küçümsememek gerekiyor. Bu anlamda bu kampanyaya biz sporcular olarak destek veriyoruz. İnşallah buradaki öğrenci kardeşlerimizden de ileride önemli yerlere gelecek sporcular olacak. O yüzden bu kampanyayı destekliyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.