MEZUNİYET PROGRAMI:    Özel İlim’de karne coşkusu yaşandı

MEZUNİYET PROGRAMI: Özel İlim’de karne coşkusu yaşandı

 Özel İlim Eğitim Kurumları konferans salonunda Karne Şenliği ve Mezuniyet programı gerçekleştirildi. Saygı duruşu ve İstiklal marşının ardından...

 

Özel İlim Eğitim Kurumları konferans salonunda Karne Şenliği ve Mezuniyet programı gerçekleştirildi. Saygı duruşu ve İstiklal marşının ardından öğrencilerin hazırlamış olduğu bağlama, gitar dinletisi, oratoryo ve anadili rondu, spor ve sanatta başarı belgelerinin dağıtımı, okul birincilerine plaketlerin verilmesi, TEOG Türkiye birincisi olan iki öğrenciye belge ve plaketlerin verilmesi, bayrak teslim töreni ve son olarak 8. Sınıfların kep atımıyla etkinlik sona erdi. Programda Özel İlim Yön. Kur. Başk. Nevzat Coşkun ‘’ Bu yıl İlim Ortaokulumuzun ilk mezunlarını verdik. İlk yılımız olmasına rağmen TEOG da %91 lik bir başarıyla Kocaeli’de 7.si olurken, İlçede 1. Sırada yer aldık ve TEOG sınavında tüm soruları doğru yanıtlayarak Türkiye 1.si olan iki öğrencimiz mevcut.

DAHA YÜKSEK BAŞARILAR

Gelecek yıllarda da bu azim ve başarıyı örnek alarak daha yüksek başarılar elde edeceğine inandığımız öğrencilerimiz var. Amacımız başarıyı yakalamak ve daima zirvede kalmaktır. Hedefimiz Kocaeli bölgesinde 1. Lik ve Türkiye genelinde üst sıralarda yer almaktır. Bu azmi yaşayan ve yaşatacak olan tüm öğrencilerime teşekkür ediyor, kendileriyle ve öğretmenleriyle gurur duyuyor, mezuniyetlerini kutluyorum. Akademik başarılarının yanında milli ve manevi değerlerini bilen, koruyan bireyler olarak yollarına devam etmelerini temenni ediyorum’’ dedi.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.