Metruk binalar korkutuyor

Metruk binalar korkutuyor

 Darıca ve çevresinde bulunan metrik binalar vatandaşları tedirgin ediyor. Binalara sürekli tinercilerin girdiğini söyleyen çevre sakinleri, bir an...

 

Darıca ve çevresinde bulunan metrik binalar vatandaşları tedirgin ediyor. Binalara sürekli tinercilerin girdiğini söyleyen çevre sakinleri, bir an önce önlem alınmasını istiyor.

Darıca’da bulunan metruk binaların tinercilerin ve uyuşturucu kullananların mekanı haline geldiği ileri sürüldü. Sadece Fevzi Çakmak Mahallesinde onlarca metruk bina olduğunu söyleyen vatandaşlar, özellikle akşam ve gece saatlerinde kadınların ve çocukların bu binaların çevresinden geçemediğine dikkat çektiler. Bugüne kadar bu binaların içerisinde ve çevresinde kavga ve gürültülerin duyulduğunu söyleyen vatandaşlar, daha farklı olaylar yaşanmadan önlem alınması gerektiğine dikkat çektiler. Olayı doğrulayan Darıca Fevzi Çakmak Mahalle Muhtarı Nevzat Aytekin ise; “Fevzi Çakmak Mahallesindeki terk edilmiş binalar ve başka amaçla kullanılan yerler tespit ederek ilgili kurum ve kuruluşlara bildirilmiştir, gereği yapılacaktır, mahalle sakinlerinin de yardımcı olmalarını temenni ediyorum.” Dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.