Medical Park Evde’yi hayata geçirdi

Medical Park Evde’yi hayata geçirdi

  MLP Care, yeni hizmeti “Medical Park Evde” ile Türkiye’de en çok ihtiyaç duyulan alanlardan biri olan “evde bakım” konusunda, özel...

 

 

MLP Care, yeni hizmeti “Medical Park Evde” ile Türkiye’de en çok ihtiyaç duyulan alanlardan biri olan “evde bakım” konusunda, özel sağlık sektörüne yeni bir soluk getirdi. MLP Care Anlaşmalı Kurumlar ve Cari İş Geliştirme Koordinatörü Dr. Ruhsan Gezgin, hekim hizmetlerinden hemşire bakımına, tıbbi cihaz ve yatak tedarikinden evde solunum terapisine, hasta bakım personelinden yeni annelik eğitimine kadar geniş bir yelpazede hizmet sunmaya başlayan “Medical Park Evde” hakkında bilgiler verdi.

İLK ETAPTA İSTANBUL’DA

Medical Park Evde’nin ilk etapta İstanbul’da hekimlik ve hemşirelik hizmetini hem evlerde hem de iş yerlerinde hastalarla buluşturmaya başladığını kaydeden Dr. Ruhsan Gezgin, teşhis ve tedavi sonrası bakım süreçleri ile kronik hastalık takibinin yanı sıra, koruyucu hekimlik kapsamındaki pek çok hizmet ile de ihtiyaçlara cevap vereceğini söyledi. Gezgin, “Medical Park Evde’nin alanında uzman hekim kadrosu, muayene bulgularını, tetkik ve görüntüleme sonuçlarını, varsa hastanın takibini yürüten hekim veya hekimlere raporlayarak, gelen önerilerin doğru biçimde uygulanması görevini de üstleniyor” dedi.

YÖNETİCİLERE İŞ YERİNDE CHECK UP

Dr. Ruhsan Gezgin, Medical Park Evde’nin evlerin yanı sıra, iş yerlerine yönelik de sağlık hizmetleri bulunduğunu anlatarak, bunlardan birinin kurumsal işyerleri için verilen hizmetler olduğunu belirtti. Dr. Gezgin, kurumların ihtiyaçlarına yönelik ayrıcalıklı sağlık çözümleri sunarak tüm hemşirelik ve hekimlik hizmetleri, aşılama, tarama hizmetleri, çalışan sağlığı programları ve eğitimleri ile profesyonel destek verdiklerini dile getirdi. Bir diğer önemli kurumsal hizmetlerinin ise yöneticiler için yerinde sunulan check up, tarama, periyodik tetkikler, aşılama ve revir hizmetleri olduğunu belirten Gezgin, ayrıca İstinye Üniversitesi ile ortak geliştirilen proje kapsamında, evde bakım sertifika programı ve hemşirelik eğitiminde evde bakım dersleriyle de bu konuda özel yetişmiş yardımcı sağlık personeliyle hizmet verildiğini aktardı.

8 AYRI ALANDA MEDICAL PARK’IN HİZMET KALİTESİ

Dr. Ruhsan Gezgin, hekim hizmetleri, hemşire hizmetleri, sağlık destek personeli hizmetleri, rehabilitasyon hizmetleri, tıbbi cihaz tedariki, destek hizmetleri, yoğun bakım sonrası hizmetler ve yeni anne eğitimi olmak üzere 8 ayrı alanda hizmet verildiğini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.