Medcity Tıp Merkezi’‘nden başarılı operasyon

Medcity Tıp Merkezi’‘nden başarılı operasyon

 İki kulağında da işitme kaybı olan Muammer Selim, Timpanoplasti (Kulak Zarı Ameliyatı) olarak sağlığına kavuşmanın mutluluğun yaşıyor. Gebze...

 

İki kulağında da işitme kaybı olan Muammer Selim, Timpanoplasti (Kulak Zarı Ameliyatı) olarak sağlığına kavuşmanın mutluluğun yaşıyor. Gebze  Medcity Cerrahi Tıp Merkezi  KBB Uzmanı Op. Dr. Kadir Mehder'in ilk olarak sol kulağını ameliyat ettiği ve duyma yetisini tekrardan kazanan Muammer Selim, bu sefer de sağ kulağından operasyon geçirdi. Ameliyat esnasında işitme kaybı, yüz felci, tat kaybı bozuklukları riski bulunan operasyondan hiçbir risk almadan ayrılan ve eski sağlığını tamamen kazanan Selim, " Medcity Cerrahi Tıp Merkezi'ne çok teşekkür ediyorum. İki kulağımda da aynı sorun vardı ve artık bu sorun ortadan kalktı, başından beri sağlığıma tekrar kavuşmam için çaba gösteren herkese teşekkür ediyorum" dedi. 

TİMPANOPLASTİ NEDİR?

Timpanoplasti (Kulak Zarı Ameliyatı) : Kulak zarının enfeksiyona ya da travmaya bağlı oluşan işitme kaybı ve kulak zarı yırtıklarını yeniden yapılandıran (reconstructe eden) bir cerrahi yöntemdir. Genellikle 2 haftalık bir iyileşme süreci olan ve %80-% 90 başarı oranı bulunan bir ameliyattır. Yakın takip gerektirir. Ameliyat esnasında işitme kaybı, yüz felci, tat bozuklukları gelişebilir. Hastamız  Muammer Selim gerek daha önceki ameliyatında gerekse gerçekleştirilen bu ameliyatında böylesi bir durum ile karşılaşılmamıştır” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.