Makine Mühendisleri Odası kongre yapacak

Makine Mühendisleri Odası kongre yapacak

Makine Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi 13-14 Ocak 2017 günlerinde İzmit Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde 13. Dönem Genel Kurulunu ve seçimini gerçekleştirecek.Makina...

Makine Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi 13-14 Ocak 2017 günlerinde İzmit Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde 13. Dönem Genel Kurulunu ve seçimini gerçekleştirecek.

Makina Mühendisleri Odası Kocaeli Şube  Gebze İlçe Temsilciliği Yürütme Kurulu Başkanı Sinan Yücel yaptığı  açıklamada, “  1954 yılında 902 üyesiyle mesleğini geliştirme, meslektaş sorunlarını çözme, sanayileşen ve demokratikleşen bir ülke şiarıyla yola çıkan odamız her geçen yıl daha da güçlü bir şekilde halkının yanında yer almaya devam etmiştir.

Makina Mühendisleri Odası örgütlülüğü açısından genel kurullar süreci basit anlamıyla yönetim organlarının belirlendiği birer seçim süreci değildir. Bizler için genel kurullar süreci, odamızın örgütlülüğünün iki yıllık çalışma döneminin demokratik ve katılımcı şekilde tartışıldığı, çalışma programımızın ve mesleki-politik yönelimlerimizin belirlendiği, örgütsel yapımızın yenilendiği dönemdir.

Geldiğimiz zaman diliminde birliğimiz TMMOB yaklaşık 520.000 mühendis, mimar ve şehir plancısı üye sayısına, odamız MMO yaklaşık 115.000 mühendis üye sayısına ulaşmıştır. Kocaeli Şubemiz ise Sakarya, Düzce ve Bolu İl Temsilcilikleri ile Gebze İlçe Temsilciliği bağlı yaklaşık 7.000 üye sayısına sahiptir.

Makina Mühendisleri Odası;

  • Gücünü üyesinden alan,
  • Meslek alanlarından doğru ürettiklerini halkının yararı için kullanan,
  • Mesleğinin gelişmesi için her platformda sözünü söyleyen,
  • Meslektaşlarının çıkarlarını gözeten,
  • Meslek ve meslektaş sorunlarının halkın sorunlarından ayrı çözülemeyeceğini bilen,
  • Ülkenin bağımsızlığından, emekten ve halktan yana olan,
  • Demokratikleşmeden yana,
  • Toplumcu faydayı-kamucu anlayışı ilke edinen,
  • Gücünü üyesinden alan, emekten yana olan duruşumuz ısrarla sürecektir.

Makina Mühendisleri Odası Gebze İlçe Temsilciliği yürütme kurulu olarak tüm meslektaşlarımızı, mesleğimize ve odamıza sahip çıkma doğrultusunda genel kurula katılmaya ve oy kullanmaya davet ediyoruz.  14 Ocak Pazar günü gerçekleşecek olan şube seçimleriz için Gebze ilçe temsilciliğimiz önünden belirli saatlerde servisler hareket edecektir.

Genel Kurul: 13 Ocak 2017 günü 13:00-17:00 saatleri arasında

Seçimler: 14 Ocak 2017 günü 09:00-17:00 saatleri arasında Karabaş Mah. Atatürk Cad. No:1-İzmit adresindeki İzmit Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (İzmit Endüstri Meslek Lisesi) Konferans Salonunda yapılacaktır.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.