“MAHALLEMİZİN KÖPEĞİ” PROJEMİZ SÜRÜYOR

“MAHALLEMİZİN KÖPEĞİ” PROJEMİZ SÜRÜYOR

 Projemizin ilk miniği yuvasını buldu. Çok ta mutlu. Yaşadığı mahallede herkesin göz bebeği. Ancak 2 kardeşi onun kadar şanslı değil. Onlara kimse...

 

Projemizin ilk miniği yuvasını buldu. Çok ta mutlu. Yaşadığı mahallede herkesin göz bebeği. Ancak 2 kardeşi onun kadar şanslı değil. Onlara kimse sahip çıkmadığından evimizin yakınına bıraktık. 1 hafta direndiler. Yemek ve sularını eksik etmedik. Ancak korunaklı büyüdükleri için trafiği, insanları, başka köpekleri hiç tanımıyorlardı. 1 hafta sonunda biri trafik kazası geçirdi. Kalçaya platin takıldı. Diğeri korkudan kaçmış, bir hafta sonra çok yıpranmış bulduk.

Bu proje yaşatılır ve desteklenirse, sokaklarımızda korumasız canlar kalmayacak. Her canın bir sokağı ve mahallesi olacak. Sevilen, korunan, doyurulan, bakımları yapılan canların çevreyle barışık yaşaması sahipsiz köpeklerden korkuyu ortadan kaldıracak. Mahallenin çocukları hoşgörüyü, empati kurmayı, başka bir canı hissetmeyi öğrenecek. Çocuklarımız ruhen gelişecek.

Bu projede Kocaeli Büyükşehir Belediyesi de bizleri destekliyor. Mahallenizin köpeği projesine kulübe katkısı sunuyor. Bu canların aşıları da belediye tarafından yapılacak. Sizler sadece evlerinizde artan yemeklerinizi paylaşacaksınız bu canlarla, bir de başını okşayacaksınız.

HAYDİ, HİÇ BİR MAHALLE KÖPEKSİZ KALMASIN!!!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.