Lig haftasına girdik

Lig haftasına girdik

 Ligin ilk yarısını averajla düşme hattının hemen üzerinde tamamlayan Kocaelispor, ikinci yarıya çok daha umutlu bakıyorLigin ilk yarısının son...

 

Ligin ilk yarısını averajla düşme hattının hemen üzerinde tamamlayan Kocaelispor, ikinci yarıya çok daha umutlu bakıyor

Ligin ilk yarısının son maçını evinde Adliyespor maçı ile çok kötü tamamlayan, taraftarlarıyla da sıkıntı yaşayan Kocaelispor, ligin ikinci yarısında kendisine yeni bir sayfa açmak istiyor. Yeşil-Siyahlı ekibin taraftarları, ligin ikinci yarısında takımın biran önce alt sıralardan kurtulup, üst sıralar çıkmasını bekliyor. Sinan Pektemek’in ikinci yarıda takıma katılması, Mesut Özdemir’in sakatlığını tamamen atlatması da, taraftarlarımızın takıma daha umutlu bakmasını sağlıyor.

İLK ÜÇ HAFTA ÖNEMLİ

Kocaelispor, ligin ikinci yarısında oynayacağı ilk üç maç çok önemli. Bu hafta sahasında Sultanbeyli ile açılışı yapacağız. Pazar günü oynanacak olan müsabaka saat 13.30’da başlayacak. Kocaelispor, bu maçın hazırlıklarını bugün 17 Ağustos Stadı’nda yaptığı çalışma ile sürdürdü. İkinci haftada lider Utaş Uşakspor ile deplasmanda kritik bir maça çıkacak olan Yeşil – Siyahlı ekip, daha sonraki hafta ise camianın ayrı bir önem verdiği Tekirdağspor ile İsmetpaşa Stadı’nda oynayacağız. Bu üç maç Kocaelispor’un ligdeki konumunu belirleyecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.