Küçük Selçuk için doktor aranıor

Küçük Selçuk için doktor aranıor

 Kartepe ilçesinde, 4 yaşındaki Selçuk Aygün'ün beyninde 8 tümör belirlendi. Ailesi, doktorların riskli olması nedeniyle ameliyat yapamayacaklarını...

 

Kartepe ilçesinde, 4 yaşındaki Selçuk Aygün'ün beyninde 8 tümör belirlendi. Ailesi, doktorların riskli olması nedeniyle ameliyat yapamayacaklarını belirtmesi nedeniyle ameliyatı yapabilecek doktor aramaya başladı.

Filiz ve Bekir Aygün'ün 4 çocuğundan biri olan Selçuk, doğumundan 6 ay sonra rahatsızlandı. Selçuk'un göz bölgesinde tümör bulunduğu tespit edildi. Kemoterapi ve ışın tedavisi gören Selçuk sağlığına kavuşurken, 2 ay sonra yine rahatsızlandı. Selçuk'un bu defa beyninde 3 tümör bulunduğu ve epilepsi teşhisi konuldu. İlaç tedavisi uygulanırken, zamanla Selçuk'un beynindeki tümör sayısı 8'e yükseldi. Birçok hastane gezen ve doktorlarla görüşen aileye doktorlar, "Bu ameliyat çok riskli yapamayız" yanıtını verdi. Bunun üzerine sosyal medyadan hesap açan aile, ameliyatı yapabilecek doktor aramaya başladı.

İyi bir doktor buldukları taktirde çocuğunu ameliyat ettireceğini söyleyen anne Filiz Aygün, "Oğlumun beyninde tümörler var. Doktor arıyorum. İyi bir doktor bulabilirsem ameliyat ettireceğim. Twitter üzerinden kampanya başlatıldı. Biz iyi bir doktor istiyoruz. Doktor bulamadık şu ana kadar" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.