Kroman Çelik’te okul aile birliği seçildi

Kroman Çelik’te okul aile birliği seçildi

 Gebze Kroman Çelik İlkokulu Okul Aile birliği olağan genel kurul toplantısı geçtiğimiz hafta sonu gerçekleşti. Genel kurulda Gülay Okumuş, başkanlığı...

 

Gebze Kroman Çelik İlkokulu Okul Aile birliği olağan genel kurul toplantısı geçtiğimiz hafta sonu gerçekleşti. Genel kurulda Gülay Okumuş, başkanlığı Sevgi Şentürk’e devretti.

Okul Müdürü Zihni Aydın’ın açılış konuşmasını yaptığı toplantıya saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı’mız okunarak başlandı. Divan Kurulu Başkanlığı’na Okulu öğretmenlerinden Kenan Marap oy birliği ile seçildi. Kâtip üye olarak sınıf öğretmenlerinden Şükran Cingöz seçildi.  Genel kurulda gündem maddeleri görüşüldü yeni yönetim kurulu oy birliği ile yetkilendirildi.

Okul Müdürü Zihni Aydın ise yaptığı konuşmada okulun Gebze’de marka değerinin olduğunu, diğer eğitim kurumları tarafından çalışmalarının örnek alındığını, bunda değerli velilerimizin de katkısının büyük olduğuna değindi. Eski Okul Aile Birliği başkanı Gülay Okumuş’a ve üyelerine yaptıkları özverili çalışmalarından ve fedakârlıklarından dolayı çok teşekkür etti.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.