Kritik görüşmeden sonra ilk açıklama

Kritik görüşmeden sonra ilk açıklama

Siyasette erken seçim tarihinin açıklanmasının ardından liderler arasındaki görüşmeler de hız kazandı. CHP Lideri Kılıçdaroğlu, dün Meral Akşener...

Siyasette erken seçim tarihinin açıklanmasının ardından liderler arasındaki görüşmeler de hız kazandı. CHP Lideri Kılıçdaroğlu, dün Meral Akşener ile görüşmesinden sonra bugün de Saadet Partisi Lideri Temel Karamollaoğlu ile görüştü.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu,  Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ile CHP Genel Merkezinde görüştü.

Görüşmede Genel Başkan Yardımcıları Bülent Tezcan, Haluk Koç, Lale Karabıyık, TBMM CHP Grup Başkanvekili Engin Altay ve İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu da hazır bulundu.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, görüşme sonrası yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Sayın Genel Başkan ve CHP heyetiyle çok yararlı bir görüşme yaptık. Demokrasi için dirsek temasını sürdürme kararı aldık. Bu hafta içinde görüşmelerimizin sonucu netlik kazanır umuyoruz. CHP’nin İYİ Parti’ye verdiği desteği olumlu buluyoruz. İktidarı elinde bulunduranların bir partiyi seçime sokmama gayretlerini de kınıyoruz.”

Kılıçdaroğlu ise, “İYİ Parti’ye verdiğimiz destek demokrasiye verdiğimiz desteğin bir yansıması. CHP her zaman demokrasiden yana oldu. Bir partinin seçimlere sokulmaması içimize sindirebileceğimiz bir olay değildir. Önümüzdeki seçimler, Sayın Karamollaoğlu’nun dediği gibi bireysel bir seçim, parti seçimi değildir. Olay Türkiye’nin geleceğinin belirleneceği seçimlerdir” dedi.

resimid_4890629

resimid_4890628

resimid_4890630

resimid_4890631

resimid_4890632

resimid_4890633

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kaynak Sözcü

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.