Köylüler taş ocağını CHP’ye şikâyet etti

Köylüler taş ocağını CHP’ye şikâyet etti

 Gebze Elbizli Köyü’nü ziyaret eden CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz ve ilçe yöneticilere köylüler,   taş ocağında patlatılan...

 

Gebze Elbizli Köyü’nü ziyaret eden CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz ve ilçe yöneticilere köylüler,   taş ocağında patlatılan dinamitlerden ötürü çocukların büyük korku ve panik yaşadığını ve kimi zamanda evlerin camlarını bile kırıldığını belirttiler.

 

CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz ile parti yöneticileri hafta sonu Gebze’nin köylerine çıkarma yaptı. Gebze’nin Kargalı, Ahatlı, Tepemanayır,  Hatipler Duraklı, Yağcılar ve Elbizli Köyleri’nde köy sakinleri ile bir araya geldi. İlçe başkanı Musa Yılmaz ve parti yöneticileri ile birlikte Elbizli Köyü’ndeki taş ocağına giderek incelemelerde bulundu. Yaptığı incelemelerin ardından CHP’li Musa Yılmaz konuyla ilgili olarak, “Köylü arkadaşlarımız buradaki taş ocağında dinamit patlaması sonrası büyük bir gürültü oluştuğunu ve bundan çocukların olumsuz şekilde etkilendiğini söylediler.  

KONUNUN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ

Hatta kimi zaman evlerin camlarının kırıldığı bile ifade ettiler.  Taş ocağı yasal olarak çalışıyor fakat köyde yaşamı etkilememeli.  Bu konuda ilgili ve yetkili makamları duyarlı olmaya ve çözüm bulmaya davet ediyoruz. CHP olarak bu konunun takipçisi olacağımız ifade ediyoruz. CHP olarak köylerdeki sorunların yakından takip ediyoruz ve çözüm noktasında parti olarak ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Bundan sonra ki süreçte de köylere ziyaretlerimiz devam edecek.” dedi. CHP’li Yılmaz ve ilçe yönetim kurulu üyeleri köylerdeki ziyaretlerin ardından Gebze Kars-Ardahan-Iğdır İlleri Kültür ve Dayanışma Derneği ile Gebze Afyonkarahisarlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.