Kova Burcu Haftalık Burç Yorumu

Kova Burcu Haftalık Burç Yorumu

Hafta boyunca etkin olacak olan Jüpiter-Uranüs karşıtlığı ile aşk hayatınızla ilgili ani manevralara hazırlıklı olmalısınız. Sevgi ilişkilerinde...

Hafta boyunca etkin olacak olan Jüpiter-Uranüs karşıtlığı ile aşk hayatınızla ilgili ani manevralara hazırlıklı olmalısınız. Sevgi ilişkilerinde bazı krizler önemli fırsatlara dönüşebilir. Uzun zamandır beklediğiniz şanslar ve fırsatlar aniden önünüze gelebilir.

Aşk hayatınızda ani bitişler ve ummadığınız başlangıçlar yapabilirsiniz. Bu dönemi güzellikleri ile geçirmeniz gelecek haftalar açısından geleceğinizi belirleyen konuları da gündeme getirecektir. Ortaklı gelirleriniz ve finansal konularınız borçlarınızla ilgili sorunlar gün yüzüne çıkabilir.

Hafta başından itibaren bu tarz konulara mücadele vermeniz gereken sorunlar olabilir. İlişkisi olmayanlar bu hafta sürpriz aşklara yelken açarken ilişkisi olan kovalar ilişkilerinde kıskançlık sorunları yaşayabilirler. Daha sakin ve olayları partnerinize sorarak yönlendirmenizi tavsiye edebiliriz. Dedikodulara ve düşmanlıklara karşı ayrıca temkinli olmakta fayda var.

Haftanın Mottosu: İnsanın özgürlüğü, kendisine yapılanlara karşı takındığı tavırda gizlidir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.