Kova Burcu Haftalık Burç Yorumu

Kova Burcu Haftalık Burç Yorumu

 Venüs/Plüton etkileşimi ile birlikte çalıştığınız kişilerle ilişkilerde krizler oluşabilir. Eğer akıllıca davranırsanız kriz ortamını kendi...

 

Venüs/Plüton etkileşimi ile birlikte çalıştığınız kişilerle ilişkilerde krizler oluşabilir. Eğer akıllıca davranırsanız kriz ortamını kendi yararınıza dönüştürebilirsiniz.

Bu hafta üç hafta sürecek olan Merkür Retrosu başlıyor. Hesap hataları, belirsizlikler, banka işlemlerinde sorunlar, yanlış yatırımlar finansal karmaşa, finansal anlamda, ekonomik anlamda önünüzü görmek zor olabilir. Özellikle banka hesapları konusunda bu aralar hatalar, kredi kartı ekstrenizde yanlış ödemeler yansıyabilir, göz atmanızda fayda var.Faturalandırma ile ilgili konularda minik hatalar oluşabilir. Size yapılması gereken ödemeler de bazı hatalar ortaya çıkabilir.

Eğer ki kredi çekmek gibi bir düşünceniz varsa 7 Eylül’den sonraki bir tarihi beklemeniz de fayda var. Parasal konularda yanlış kararlar vermek, hatalı yatırımlar yapmak daha söz konusu olacaktır. Maddi anlamda para kaybedebilir, hayal kırıklığı yaşanabilir ya da finansal konularda güveni sarsabilecek durumlarla karşılaşabilirsiniz. Değerli eşyalarınızı ortalıkta çok fazla bırakmayın. Evinize hırsız girebilir. Bu yüzden bu aralar güvenlik önlemlerinizi arttırmanız da fayda var.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.