Kova Burcu Haftalık Burç Yorumu

Kova Burcu Haftalık Burç Yorumu

 Haftaya Venüs/Satürn sert etkileşimi ile başlıyoruz. Özel hayatınızda ayrılıklar söz konusu olabilir. İstediğiniz kişi sizi reddedebilir. Bu...

 

Haftaya Venüs/Satürn sert etkileşimi ile başlıyoruz. Özel hayatınızda ayrılıklar söz konusu olabilir. İstediğiniz kişi sizi reddedebilir. Bu hafta hayattan tat almak, keyifle işlerinizi halletmek zor olabilir. Varsa çocuklarınızla iletişim kurmak, onlarla anlaşmakta zor olabilir.

Arkadaşlarınızın kalbini kırmamaya özen gösterin. Sert eleştirilerde bulunmayın. Bu hafta Merkür Başak burcuna geçiş yapacak Retrosu, düz hareketi derken 10 Eylül tarihine kadar bu burçta seyahat edecek. Başkalarına ait finansal konular, ortaklaşa kazanımlar, miras ile ilgili konular, nafaka, prim, ödeme…vb konularla ilgili iletişim, haberleşmeyi çok daha etkin bir hale getirecektir. Bu konularla ilgili sözleşmeler, anlaşmalar toplantılar, görüşmeler gündeme gelebilir. Kredi çekmek için ciddi araştırmalar yapabilirsiniz. Parayı nasıl kazanacağınıza dair fikirlerinizi somutlaştırmak için gerekli desteği bulabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili özellikle bağırsak ve midenize dikkat etmeniz gereken zamanlar.

Bu dönem doğa üstü maddelere ilgi, ruh, madde ötesi konulara ilgi artabilir. Bu konularda araştırmalar yapabilirsiniz. Yeni şeyler keşfedebilir, gizlilik içinde olan şeyleri ortaya çıkartabilirsiniz. Psikolojik konular yine bu dönem zihin radarınıza sık sık takılabilir. Bu dönem kendiniz hakkında bilgi vermek konuşmaktan çok, karşınıza gelecek kişilerin sırlarını öğrenmek durumunda kalabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.