Kova Burcu 2017 Genel

Kova Burcu 2017 Genel

Su Karakuş Astroloji YorumuCİDDİ BİR İLİŞKİYE HAZIR MISIN?Kendini yenilemek istiyorsan Ocak 2017 harika. Görünüşünden başla. Evlilik için hazırsan...

Su Karakuş Astroloji Yorumu

CİDDİ BİR İLİŞKİYE HAZIR MISIN?

Kendini yenilemek istiyorsan Ocak 2017 harika. Görünüşünden başla. Evlilik için hazırsan Şubatta Ay tutulmasını değerlendir. Beklerim diyorsan Şubat sonunda yeniay var. Şahsen 2. sini seçerdim. Düşlere dokunacak güzellikte bir eş olabilirsin.

Yeni bir aşk girsin hayatıma, beni benden alsın diyorsan Mayıs ayında gözünü dört aç. Yeniay aşk alanında doğacak ve ayın 2. yarısında gerçek aşkı karşına çıkaracak. Ve Mars bu aşka bir miktar fiziksel çekimde katacak. 

Yılın ilk aylarında evlenmediysen özgür kalmak istediğin içindir. Öyleyse aşka odaklan. Ağustos da harika bir Güneş tutulması var. Evlenmen için ısrar edecek ama hayır diyor da başka bir şey demiyorsan aynı evde yaşama kararı alabilirsin. Aceleciysen Temmuzda benzeri bir fırsatı değerlendirebilirsin. 2017 ilişkilerin seni ciddi bir sorumluluk almaya zorladığı yıl olacak. 

Ağustos sonundan itibaren sevmenin ve sevilmenin keyfini yaşayacaksın. 

PARA

PİYANGDA ŞANSINI DENE

Hızlı davranırsan Şubat sonundaki Güneş tutulması hem aşk, hem para kazandırabilir.  Cümle basit ama olay basit değil. Bu fırsat 19 yılda bir gelir.   Özetle: çok çalış, daha çok çalış, zam iste, prim iste, hak ettiğini kanıtla. Şubat sonunda  tatminkar bir para kazanabilirsin. Ocak ayında büyük alışverişilerini yapabilirsin her şeyin kelepirine rastlayacaksın. Ve Martın ilk yarısında kredi almak veya piyangoda kazanmak gibi bir şans denemesine girişebilirsin. 

Sıkı bir iş ortağına gereksinimin varsa Ağustos da kendiliğinden karşına çıkacak ve zenginleşmeni sağlayacak. Hayır hayır yalnız çalışmalıyım başkasına katlanamam diyorsan da gezegenler seni zorlamayacak. 

20 Eylül civarında bir şey yap ve büyük şans denemesine giriş. Örneğin piyango veya ekstra gelir kazanma fırsatlarını araştır. Yer altı zenginlikleri varlığına varlık katmanı sağlayacak. 

Kariyerinle ilgili son 12 yılın en şanslı dönemi 10 Ekim'de başlayacak. Yani herkes için 2017 bir geçiş yılı olurken, senin için bir milat olacak. Yılın başından itibaren işi sıkı tut ve çok çalış. Çevreni genişlet, tanınmaya bak. 

 2017’de YAPMAN GEREKEN 3 ÖNEMLİ ŞEY

-Evlen veya ortaklık kur ya da ailenle birlikte yaşamaya çalış. Gezegenlerin tavsiyesidir atlama.

-İyi bir kariyer planı yap çünkü çok özel bir fırsat sunulacak. Değerlendiremezsen yazık olur. 

-İyi kazanmak için çok çalışman gerekiyor. Tembellik etmediğine emin ol.

Instagram & twitter & facebook: sukarakus

www.sukarakus.com

 

 

"Kaynak : Trendus"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.