Kova Burcu (20 Ocak- 18 Şubat):

Kova Burcu (20 Ocak- 18 Şubat):

 Haftanın geneli Koç burcundaki Dolunay etkileri ile geçecek. Bu Dolunay sizlerin 3. evinde gerçekleşecek. Eğitim, öğrenme, zihinsel faaliyetler, kardeşler,...

 

Haftanın geneli Koç burcundaki Dolunay etkileri ile geçecek. Bu Dolunay sizlerin 3. evinde gerçekleşecek. Eğitim, öğrenme, zihinsel faaliyetler, kardeşler, yakın yerlere seyahatler, birinci dereceden akrabalar, her türlü iletişim bu Dolunay’ın ana konusu olacaktır.

Sözlerinizle, düşüncelerinizle, fikirlerinizle oldukça dikkat çekeceksiniz. Bu fikirler, düşünceler yeni bir takım ortaklıkların, işlerin başlamasına başlangıç verebilir. Önemli bazı seyahatler gündeme gelebilir, size keyif verecek haberler alabilirsiniz. Bu Dolunay sayesinde bir süredir kafanızda olan bir web sitesi açma, kitap yayınlama…vb konularla ilgili güzel destekler alabilirsiniz. Yine yeni bir eğitim, seminer, kurs gibi hayatınıza yeni bilgiler akışı sağlayacak konulara rahatlıkla eğilebileceksiniz. Bu bilgiler mesleki yaşamınızda size yarar sağlayacak eğitimlerde olabilir. Mars/Plüton etkileşimi ile de para ile ilgili konularda belki de daha çok para kazanma veya bir borcu kapatma konusunda cesaretli davranabilirsiniz. Dostlarınızdan umulmadık büyük güzel destekler de görebilirsiniz. Yaşamınızda çözümlemeye çalıştığınız önemli bir sorun veya krizle ilgili dostunuz size harika bir yardım eli uzatabilir.

Venüs/Plüton etkileşimi ile bu hafta ilişkiler arenasında nispeten daha şanslı olabileceksiniz. Eğer bir ilişki veya insan için savaşmanız gerekir ise bunu bu hafta yapın. Eğer hayatınızda biri yok ise eskilerden birileri ile bu hafta karşılaşabilir, takılabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.