KOVA 21 Ocak - 18 Şubat

KOVA 21 Ocak - 18 Şubat

Kariyer hayatınızla ilgili başlatmak istediğiniz konu ve olayların gündeme gelmesiyle beraber fazlasıyla efor sarf edeceğiniz bir hafta. Bu anlamda haftanın...

Kariyer hayatınızla ilgili başlatmak istediğiniz konu ve olayların gündeme gelmesiyle beraber fazlasıyla efor sarf edeceğiniz bir hafta. Bu anlamda haftanın ilk günleri, kadın figürleri ile bazı problemler yaşayabilirsiniz. Bundan dolayı üzerinizde baskı hissi oluşabilir. Rekabet duygunuz öne geçebilir. Bu durumda her zamanki soğukkanlılığınızı ve yönetim kabiliyetinizi ortaya koymanız gerekecektir. Hafta boyunca tutkulu ve hırslı yapınız size kazanma yolunda her şey mübahtır dedirtmemeli. Zaten kazanan sizsiniz ama kendinizle olan mücadelenizi artık bir tarafa koymalısınız.

İlişkilerde baskı ve kıskançlık sorunlarını çözmeye özen göstermelisiniz. Hafta ortasından itibaren sosyal çevre ve arkadaşlık ilişkilerinizde mükemmel bir zaman dilimi sizleri bekliyor olacak. Sosyal davetlere katılmak, gelecek projelerinizi gerçekleştireceğiniz kişi veya kişilerce tanışmak ve görüşmeler yapmak, sosyal ilişkilerinizde daha da güçlenmeniz gibi etkiler hayatınızı olumlu yönde ilerletecektir. Çünkü Merkür’ün de Oğlak burcuna geçmesi ile 11 Ocak'tan itibaren sizleri iletişimde daha yoğun ve aktif iş projeleri bekliyor olacak. Eğitim hayatınızla ilgili de güzel gelişmeler söz konusu.

Haftanın Mottosu:

Büyük işler başarmak için üstün yetenekli olmak gerekmez. İnsanüstü değil ama insanların içinde, onlarla birlikte olmak gerekir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.