Köşker’den 12 Ekim Mesajı

Köşker’den 12 Ekim Mesajı

  Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Gebze’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 95. Yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Gebze Belediye...

 

 

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Gebze’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 95. Yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Gebze’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 95. Yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Başkan Köşker mesajında şu ifadeler yer verdi: “12 Ekim 1922’de Türk Ordusu’na bağlı 61. Tümen Süvari Bölüğü, Gebze’ye girerek ilçeyi düşman işgalinden kurtarmış oldu. Kurtuluş Günleri bizlere, bu toprakları miras bırakan atalarımıza, milletimize ve gelecek nesillere olan görev ve sorumluluklarımızı hatırlatan çok özel günlerdir. Tarihin her döneminde milli birlik ve bağımsızlığı için destanlar yazan Aziz Türk Milleti; harici ve dahili düşmanlarla da aynı kararlılıkla savaşmayı da bilmiştir. Bunun son örneğini, 15 Temmuz’da, Peygamber Ocağımız olan milletimizin göz bebeği ordumuza yuvalanan hainlerin kalkışması sırasında yaşadık.

15 Temmuz hain kalkışmasında Başkomutanları ve Cumhurbaşkanları Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasında tek vücud olan aziz milletimiz; şanlı tarihimize bir kurtuluş destanını da altın harflerle yazdı.  .

Kurtuluş Günlerini kutlarken tüm bunları etraflıca değerlendirmeli, dersler çıkarmalıyız. O günleri anarken; her zaman güçlü, her zaman dinamik ve her zaman uyanık olmamız gerektiğini unutmamalıyız. Bizlere bu güzel vatanı emanet eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, silah arkadaşlarını, şehitlerimizi, gazilerimizi bir kez daha rahmetle anıyor, Gebzeli hemşehrilerimin Kurtuluş Günü’nü en içten duygularımla kutluyorum.” Dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.