Kocaeli ASKF Ali Düşmez’i ziyaret etti.

Kocaeli ASKF Ali Düşmez’i ziyaret etti.

 Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu başkanı Murat Aydın ve yönetimi geçtiğimiz günlerde TFF yönetim kurulu üyesi, Türkiye Amatör Spor Kulüpleri...

 

Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu başkanı Murat Aydın ve yönetimi geçtiğimiz günlerde TFF yönetim kurulu üyesi, Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Başkanı ve Amatör Kurul Başkanı Ali Düşmez’i ziyaret etti.

 

YÖNETİCİLERLE TEK TEK TANIŞTI

İstanbul İstinye'de bulunan Orhan Saka Amatör Evi’nde gerçekleşen ziyarete; KASKF Başkanı Murat Aydın ile  yönetim kurulu üyeleri  katıldı. Geçtiğimiz ekim ayında gerçekleşen kongre ile yeniden konfederasyon başkanı seçilen Ali Düşmez’e yapılan bu ziyaret son derece samimi bir ortamda gerçekleşti. Murat Aydın yönetim kurulu üyelerini tek tek tanıştırdı.

HEDİYE TAKTİM EDİLDİ

Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Murat Aydın ve yönetim kurulu üyeleri, Düşmez’e hayırlı olsun ve başarı temennisinde bulundular. Aydın ziyarette yaptigi konusmasinda; " Ali başkanımla birlikte görev yapıyoruz. Kendisine nezaket ziyareti gerçekleştirip; yönetim kurulu arkadaşlarımı da tanıştırmak istedik. Bizleri kabul ettiği için kendisine teşekkür ediyorum " dedi.  İkram edilen çayların ardindan Murat Aydın; yeni dönemde birlikte gorev yaptığı Ali Düşmez'e hat yazılı bir tablo hediye etti.

DÜŞMEZ; " KOCAELI'YI ZİYARET EDECEĞİM"

Ziyaretin kendisini mutlu ettiğini ifade eden Türkiye Amatör Spor Kulüpler Konfederasyon başkanı Ali Düşmez; Kocaeli nin bir spor kenti oldugunu soyledi. Kocaeli ne mutlaka ziyarete gelecegini ifade eden Düşmez; Kocaeli sporda bircok ilklere imza atmis bir ilimiz. Ayrica Murat kardesimin ve ekibinin sahsimi ziyareti beni oldukca etkiledi ve mutlu etti dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.