Koç Burcu Haftalık Burç Yorumu

Koç Burcu Haftalık Burç Yorumu

 Bu hafta Venüs/Plüton etkileşimi ile öncelikle bu hafta ikili ilişkilere dikkat diyoruz. İlişkiler, evlilik, ortaklıklarla ilgili sorunlar, sıkıntılar,...

 

Bu hafta Venüs/Plüton etkileşimi ile öncelikle bu hafta ikili ilişkilere dikkat diyoruz. İlişkiler, evlilik, ortaklıklarla ilgili sorunlar, sıkıntılar, kayıplar söz konusu olacaktır. Ayrılıklar, boşanmalar, ilişkilerde engeller söz konusu olabilir. Bu hafta sabretmeye biraz daha ihtiyacınız olabilir.

Akabinde bu hafta yaşadığınız yeri değiştirmek, yeni ev almak, evinizde dekoratif değişiklikler yapmak için girişimlerde bulunabilirsiniz. Yalnız eviniz içinde olası kazalara, sigorta atmalarına, arızalara karşı hazırlı olmanızda yarar var. Ev içinde aniden minik bir durum kontrol dışı büyüyebilir, tartışmalardan uzak durmanızda yarar var. Bu hafta üç hafta sürecek olan Merkür Retrosu başlıyor. Merkür Retro olduğundan dolayı yeni işlere başlamak için hiç uygun bir dönem değil. Elinizdeki işlere odaklanmak ve elinizdeki işleri bitirmeniz de fayda var. İş konusunda kendinizi saf ve enayi yerine koydurmayın ve kendinizi kullandırmayın. İş arkadaşlarınız hayal kırıklığı yaratabilir, güveninizi sarsabilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.