Koç Burcu Haftalık Burç Yorumu

Koç Burcu Haftalık Burç Yorumu

 Haftanın en önemli gökyüzü olayı Kova burcunda gerçekleşecek olan tam Ay Tutulması olacaktır. Tutulma ile beraber hayatınızın öne çıkacağı...

 

Haftanın en önemli gökyüzü olayı Kova burcunda gerçekleşecek olan tam Ay Tutulması olacaktır. Tutulma ile beraber hayatınızın öne çıkacağı konular dostlar, arkadaşlıklar, üye olduğunuz gruplar, kulüpler, sosyal ilişkileriniz, iş hayatınızdan kazandığınız gelirler olacak.

Bu tutulma ile bazılarınız arkadaşlar gruplarınızdan özgürleşmek ve bağımsızlaşmak adına ayrılabilir, bazılarınız ise yeni gruplar, kulüpleri, STK’lara üye olabilirsiniz. Hayatınızda sosyal alanda devrimler yaratabilir, revize edebilirsiniz. Belli ki bir değişikliğe ihtiyacınız var. Sürekli gördüğünüz yüzleri görmekten sıkılmış ve yeni dostluklara, arkadaşlıklara yelken açmak isteyebilirsiniz. Bu hafta kendinize yeni bir akıllı telefon, elektrikli ev aletleri alabilirsiniz. Son teknoloji ürünlerine daha çok ilgili olabilirsiniz. Tutulma etkisi ile oldukça eğlenceli bir davete, partiye davet edilebilirsiniz. Bu partide çok eğleneceğiniz muhakkak. Bu dönem hayatınızda daha önce yapmadığınız, kişisel anlamda tabularınızı yıkmak isteyeceğiniz bir süreçten geçiyor olacaksınız.

Bu hafta Venüs/Neptün arasında uyumlu bir etkileşim olacak. Bu da size evinizde yuvanızda huzur ve barış zamanına işaret etmektedir. Evinizde sosyalleşebilir, evinizde dekoratif bir takım çalışmalar yapabilirsiniz. Güneş/Satürn etkileşimi ile yurt dışı, yabancılar, uluslararası işler, eğitimle ilgili konularda güvenilir, uzun soluklu girişimler ve başlangıçlar söz konusu olabilir. Eğer ki yalnız iseniz sizden mesafe olarak uzakta olan biri ile uzun soluklu bir birlikteliğe, gönül ilişkisine de başlama ihtimaliniz olduğuna işaret etmekte gökyüzü. Keza hamile kalmak için de uygun bir hafta. Bu hafta yeni bilgilere, yeni eğitimlere başlamak için de uygundur. Özellikle yabancı dil eğitimine başlayabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.