Koç Burcu Haftalık Burç Yorumu

Koç Burcu Haftalık Burç Yorumu

 Haftaya Venüs/Satürn sert etkileşimi ile başlıyoruz. Çıkacağınız seyahatlerde eşyalarınızın kaybolmamasında özen gösterin. Biletinize...

 

Haftaya Venüs/Satürn sert etkileşimi ile başlıyoruz. Çıkacağınız seyahatlerde eşyalarınızın kaybolmamasında özen gösterin. Biletinize sahip çıkın. İnternet üzerinden yapacağınız alışverişlerde gönderilerinizin doğru adrese gideceğinden emin olun. Yakın çevreniz, kardeşleriniz ve kuzenlerinize karşı sert ve soğuk davranmayın.

Çevrenizdeki insanlara karşı biraz daha sempatik ve sevgi dolu yaklaşmaya çalışın. Kuzenleriniz, komşularınız varsa kardeşlerinize karşı küslük, kırgınlık durumları oluşabilir. Bu hafta Merkür Başak burcuna geçiş yapacak Retrosu, düz hareketi derken 10 Eylül tarihine kadar bu burçta seyahat edecek. Hayatınızda akla gelebilecek her türlü iletişim odağınız, iş ortamınız, birlikte çalıştığınız kişiler, günlük işleriniz üzerine olacak. İş arayanlar bu süreçte başvurular yapabilir, yeni iş görüşmelerine çağırılabilirsiniz. İş ortamınızda çok daha detaycı, eleştirel ve titiz olabileceksiniz. İş ile ilgili bir eğitim başlayabileceği gibi, hali hazırda yaptığınız iş ile ilgili yeni şeyler öğrenmeye çok daha açık olacaksınız. Günlük rutin işlerinizi akılcı yöntemlerle çözebileceksiniz.

Bu dönemde daha sağlıklı beslenme, daha sağlıklı yaşamakla ilgili titiz araştırmalar yapabilirsiniz. Eğer ki kendi işinizi yapıyorsanız, kendinize yeni çalışanlar alabilirsiniz. Bu dönem alacağınız yeni çalışanlar zeki, metodik, detaycı, mükemmeliyetçi kişiler olacaktır.Kendinize kafası çalışan bir mentor, koç, yol gösterici de bulabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.