KOÇ 21 Mart - 20 Nisan

KOÇ 21 Mart - 20 Nisan

Yılın son haftasından Merhaba!Bu hafta kariyer beklentilerinizle ilgili sabırlı olmanız ve taşları yavaşça yerine koymanız gereken önemli bir dönem....

Yılın son haftasından Merhaba!

Bu hafta kariyer beklentilerinizle ilgili sabırlı olmanız ve taşları yavaşça yerine koymanız gereken önemli bir dönem. Oldukça hareketli ve çok çalışmanızı gerektirecek tempolu bir hafta içerisinde olacaksınız. Ani çıkışlarla bazı durumları heba etmemelisiniz. Sabır ve sebat gösteren duruşunuz bu hafta size fazlasıyla kazandırıyor olacak.

Eğitim hayatı devam eden koç burçları bu hafta şartlarını çok zorlamasınlar. Hızlı verilmiş kararlar veya düşünmeden atılmış yanlış adımların zararlı sonuçları ile yüzleşebilirsiniz. 26-27 Aralık tarihleri bu anlamda dikkat edilmesi gereken önemli günler. 28 Aralıkta bazı sorunları ve problemleri toparlıyor olacaksınız. Kariyerde yaşadığınız sorunlu olayları bu günlerde uzlaşma ve ikna yeteneğiniz ile çözümleyebilirsiniz.

28 Aralıkta maddi ve finansal anlamda fazla harcamalar ya da yapmak zorunda olduğunuz ödemelerin çakışması zor durumda bırakabilir. Hafta sonu ilişkiler konusunda şanslı bir süreç içerisinde olacaksınız. Keyfini çıkartın.

Haftanın Mottosu:

Dünya, vazgeçenleri değil, azmedenleri hatırlar. Hayret etme, gayret et!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.