KOÇ 21 Mart - 20 Nisan

KOÇ 21 Mart - 20 Nisan

Bu hafta eğitim ve yurt dışı konularınız hızlanarak gündeminizde yer tutmaya devam ediyor olacak. Yurtdışı ticari ve iş projelerinizde önemli görüşmeler...

Bu hafta eğitim ve yurt dışı konularınız hızlanarak gündeminizde yer tutmaya devam ediyor olacak. Yurtdışı ticari ve iş projelerinizde önemli görüşmeler ve yeni atılan adımlarla hayatınızı şekillendirmek isteyebilirsiniz. Eğitim hayatı devam eden Koçların ve bu alana adım atmak isteyenleri fırsatlar karşılıyor olacak. Bu fırsatlar karşılığında bazı tamamlanmaları yapmamızı istiyor olacak.

Yine bu hafta yakın çevremiz ve akrabalarımızla olan ilişkilerimizde yanlış anlaşılmalar ve dedikodulara açık bazı sorunları gündeme taşıyor olabilir. İlişkilerinize bakış açınız ders verme noktasında olmasın. İnsanlara hatalarını anlamaları içinde zaman verin. Biliyorum ki sabırsızınsınız ama yine de burada bunu öğrenmeniz gerekebilir.

22-24 Aralık tarihlerinde kariyer hayatınızda sürpriz teklifler sizleri bekliyor olacak. Hafta boyunca maddi sorunlarınıza çözümler bulabileceksiniz. 20 Aralıkta ödemeler ve borçlar dengesine dikkat. Resmi ve hukuki konularla ilgili sorunlarla uğraşmanız ve eksik kalan bazı detayları tamamlamanız gerekebilir. Sosyal medya ve iletişim bu dönemde hayatınızda aktif bir rol üstlenecek. Eskide kalmış kişi ve kişiler sizlerle bağlantı ve iletişim kurmanın yollarını arayabilirsiniz.

Haftanın Mottosu:

İstediğiniz şeylerin peşinden koşarken, sahip olduğunuz şeyle nasıl mutlu olabileceğinizi öğrenin

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.