KOÇ 21 Mart - 20 Nisan

KOÇ 21 Mart - 20 Nisan

Haftaya yakın çevre iletişimleriniz, sosyal medya çalışmalarınız veya yeni haberlerle ile başlayabilirsiniz. Alacağınız haberler ve kuracağınız kontaklar...

Haftaya yakın çevre iletişimleriniz, sosyal medya çalışmalarınız veya yeni haberlerle ile başlayabilirsiniz. Alacağınız haberler ve kuracağınız kontaklar sizleri önemli ve istediğiniz noktaya taşıyabilir. Duyumsayacağınız haberler ikili ilişkilerinizde sizleri önemli bir zaman dilimine taşıyabilir. Aşk hayatınızı ilgilendiren konularda yakın çevrenizle önemli kontaklar kuracaksınız.

10 Ekim Jüpiter Akrep Burcu transiti bu hafta gerçekleşiyor. Artık finansal kaynaklarınızı büyütme ve genişletme zamanı. Borçlarınızı kolaylıkla kapatabileceğiniz konular gündeminiz de olacak. Önemli iş ve proje teklifleri ile toplu gelirler kazanabilme fırsatları sizinle olacak.

Bu anlamda 15 Ekim önemli ve belirleyici bir rol oynayacak gibi görünmektedir.12 Ekim civarında hayatınızla ilgili zorlandığınız alanlardan destekler alabileceksiniz. Hafta boyunca yönetici gezegeniniz Mars’ın sert açıları sağlık alanında sizleri yorabilir. Vücut direncinize özellikle dikkat etmelisiniz. Çalışma hayatınızda sizleri strese sokabilecek bazı sorunlardan uzak durmalısınız.

Haftanın mottosu:

Büyük adamlar kartal gibidirler ve yuvalarını yürekli bir yalnızlık üzerine kurarlar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.