KO-MEK’ten mezun oldular sergilerini açtılar

KO-MEK’ten mezun oldular sergilerini açtılar

   Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Kursları, kursiyerlerine meslek ve sanat alanında öncü olmaya devam ediyor. 326 farklı branşta...

 

 

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Kursları, kursiyerlerine meslek ve sanat alanında öncü olmaya devam ediyor. 326 farklı branşta binlerce kursiyere eğitim veren KO-MEK, kursiyerlerini kurs sonrasında da destekleyerek yanlarında oluyor. Halk Üniversitesi KO-MEK’ten mezun olan birçok kursiyer KO-MEK’te öğrendikleri bilgi ve birikimler sonrasında kendi sergilerini açarak meslek ve sanat alanına adım atmış oluyorlar.

 10 KURSİYER, 34 ESER

Darıca KO-MEK Kurs Merkezi Resim branşında eğitim alan kursiyerler mezun olduktan sonra da çalışmalarına atölye ortamında devam ederek birçok güzel eser ortaya çıkardılar. Resim branşı kursiyerlerinin 6 aylık yoğun çalışmaları sonrasında  “Fırçadan Damlayanlar” adını verdikleri sergilerini açarak eserlerini sanatseverlerin beğenisine sundular. Darıca Sanayici ve İş Adamları Derneği Salonunda açılan sergide 10 kursiyerin 34 eseri yer aldı.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.