Kızılay Kocaeli Şube Başkanı İpek’ten İMO’ya ziyaret

Kızılay Kocaeli Şube Başkanı İpek’ten İMO’ya ziyaret

İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şube Başkanı Tolga Ok, Kızılay Genel Merkezi tarafından Kocaeli Şube Başkanlığına atanan Dr. Cengiz İpek ve yeni...

İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şube Başkanı Tolga Ok, Kızılay Genel Merkezi tarafından Kocaeli Şube Başkanlığına atanan Dr. Cengiz İpek ve yeni yönetimini makamında konuk etti.

İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi’ne iadeyi ziyarette bulunan İpek, düzenlenen kan bağışlarına destek veren  İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şube Başkanı Tolga Ok’a ve yönetim kuruluna duyarlı davranışlarından dolayı teşekkür etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şube Başkanı Tolga Ok Kızılay’ın toplumda çok büyük bir yeri ve anlamı olduğunu, bu  ifade etti ve Kızılay Şube Başkanı Cengiz İpek’e bu nazik ziyareti için teşekkür ederek başarılar diledi. Ok “Bizler bütün varlığımızla milletimizin yanındayız, Kızılay’a yardım etmek bir insanlık görevidir bu bilinç ve duyarlılıkla hareket ediyoruz. Kızılay’ın yapmış olduğu çalışmalara destek vermekten dolayı memnunuz. Sadece Türkiye’de değil dünyanın herhangi bir yerinde yardıma muhtaç insanların yanında olan ve desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Türk Kızılay’ına yardım etmekten onur duyarız” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.